Alaplı Belediye Spor Antrenörü Gökmen Başoğlu, Alaplı Belediye sporun maddi,manevi desteğe ihtiyacı var. İş adamları, siyasiler ve sivil toplum örgütleri birleşip Alaplıspor’u desteklemelilerini bekliyoruz" dedi.
 

Hafta sonu Cumartesi saat 16:00 da fener sahasında bal ligine çıkma yolunda playoffun ilk maçını çıkacan olan Alaplı Belediye spor hazırlıklarına tam kadro devam ediyor.

 


Futbol takımının maddi manevi desteklere ihtiyaçlarını olduğunu belirten Başoğlu, şunları söyledi:
"İstasyon Gemicilerspor ile oynayacağız, hedefimiz bu maçı alıp final oynamaktır. Playoffun Çaycumaspor ve Işıkspor gibi iki güçlü rakipleri olduğunu oynanmayan her maçın zor olduğu kanaatindedir herkes, hele tek maç üzerinden eleme usulü oynanan maçların her zaman sürprize gebedir. Biz her maça ayrı hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Dört yıldır zirveye oynayan bir Alaplıspor hazırladığını küme düşmesin denilen Alaplı Belediye spor da her sene üst ligi zorlayan bir futbolcu grubu oluşturduk, artık yoruldum sorunlarla boğuşmaktan. Desteğe ihtiyacımız var hem manevi hem de maddi, artık Alaplı iş adamlarının siyasilerin sivil toplum örgütlerinin birleşip Alaplıspor’u desteklemeliler. Hafta sonu maça çıkacağız ama bu havayı yakalayamıyoruz playofflar hava işidir, bir tek Alaplı spor var başka Alaplı spor yok. Biz ilçeyi dört yıldır müthiş temsil ettik ve reklamını yaptık, bu takıma ilçenin Alaplı Belediye spor yönetiminin ve Alaplı iş adamlarının borcu var Bu onurlu namuslu futbolcu topluluğuna maddi manevi desteklerinizi esirgemeyin onlar bunu çoktan hak etti. Lokantası yemeği manavı meyvesini çay ocağı çayını marketler gıda yardımını yapması bakımından hiç birini göremedik. Yalnızlığa itilmiş bir Alaplı Belediye spor ve ben bu sorunlarla Donkişotluk yaptım ve yel değirmenlerine karşı savaştım. Bundan sonra gelecek olan inşallah rahat eder. Bundan sonra Alaplı Belediyespor’un hedefi şampiyonluktur. PlayofF maçlarını kazanıp Belediye başkanımız Nuri Tekin’e armağan edeceğiz. Başkanımız seçimlerden önce Alaplı Belediyespor’un daha iyi yerlere gelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Başkanım öyle yoğun sorunlarla karşı karşıya ki bu sorunları hallettikten sonra Alaplı Belediyespor’a hem maddi hem manevi olarak destek vereceğinden eminim. Biz bile zaman bulup kendini takım olarak ziyarete gidemedik. Başkanımız şu an Alaplı ilçesinin olmazsa olmazları için uğraşıyor. Playoff’lar da şampiyon olup onun yüzünü güldüreceğiz, futbolcularım bu konuda söz verdiler. Gelecek daha güzel olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın yeter ki birlik beraberlik içerisinde olalım. Cumartesi günü Alaplı futbol severleri Fener sahasına davet ediyorum. Gelin bu yolda bizi yalnız bırakmayın, gelin canlar bir olalım bütün olalım her beraber başaralım."