Alaplı Belediyesi’nin aylık yayın organı “Belediye Alaplı” uzun bir aranın ardından 12. sayısıyla tekrar yayın hayatına başladı

Alaplı Belediyesi adına Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun sahibi olduğu Belediye Alaplı’nın 12. sayısında, Alaplı Belediyesi’nin hizmetlerinden kesitlerin yanı sıra devam eden ve tamamlanan bazı çalışmalarla ilgili bilgiler veriliyor.

“Her şey, daha güzel bir Alaplı için” başlıklı  manşet haberle vatandaşlarla yeniden buluşan Belediye Alaplı’nın 12. sayısında Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da yazdığı makaleyle duygularını kamuoyuyla paylaştı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Sevgili Hemşehrilerim” diye başladığı, “Geleceğin Alaplı’sı için” başlıklı yazısında, 29 Aralık 2010 Çarşamba gününden itibaren dağıtımına başlanacak Belediye Alaplı’nın bundan sonra her ay düzenli olarak yayınlanacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Çimenoğlu yazısında, “Sevgili Hemşerilerim,ilk sayısını tahminen 1997 senesinde çıkardığımız Alaplı Belediyesi’nin aylık yayın organı “Alaplı”da tekrar sizlerle buluşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. 1999 yılındaki son yazımda ‘Sizlerin güvenine layık olmaya çalıştım. Ne şahsım, ne belediye ve ne de Alaplı adına en küçük bir leke getirmeden şaibesiz ve temiz olarak beş yıllık görev süremi doldurmanın mutluluğu içerisindeyim’ diye yazmışım. Bu düşüncelerimden hiçbir zaman vazgeçmedim ve yine sizlere “şaibesiz” ve “temiz” beş yıllık bir sürenin sözünü veriyorum.” Dedi.

Belediye Başkanı Çimenoğlu yazısını, “İşte bir yıl daha geçti…2011 yılının kavgaların olmadığı; barış, dostluk, kardeşlik gibi duyguların yaşandığı, herkesin mutlu olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Sizlere ailenizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzur dolu yeni bir yıl dileyerek saygılar sunuyorum.” Sözleriyle bitirdi.