Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Her Yıl olduğu gibi bu yılda Antalya’da düzenlenen Yöresel ürünler fuarına katıldı. Fuarı değerlendiren Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak şöyle dedi;

 

İlimizin ve ilçelerimizin tanıtımını yapmak amacıyla bu yılda Antalya 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen Yöresel ürünler fuarına Zonguldak Tso Alaplı Tso Ereğli Tso Devrek Tso Çaycuma Tso’lar olarak katıldık. İlçemizin Fındığı, Boru Profil Makineleri ve pat pat tabir ettiğimiz ve bu yılda fuarda oldukça ilgi çeken ilçemizde üretilen tarım aleti ile standımızı renklendirdik. Standımızda Odamız Genel Sekreteri Taner Arslan ilçemizin her konuda tanıtımını yaptı ve çeşitli ziyaretçileri ağırladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu da standımızı ziyaret ederek bizleri tebrik ettiler. Kendilerine buradan teşekkür ederiz. Fuar ilçemiz tanıtımı açısından oldukça verimli geçti.

 

İlimizin ve ilçelerimizin tanıtımına maddi ve manevi anlamda ciddi destek veren  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına ve Fuara katkı sağlayan Firmalarımıza katkılarından ötürü teşekkür ederiz.”