Alaplı’da yoksulluk içinde yaşam mücadelesi veren Tutuş ailesine Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Alaplı TSO Başkan Vekili Tarık Yazıcı beraberinde Genel Sekreter Taner Arslan'la birlikte Yeniköy'de ikamet eden Tutuş ailesini ziyaret ederek; kışlık mont, bot ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Tarık Yazıcı, “Tutuş ailesinin durumunu basınımız kanalıyla öğrendik. Sosyal sorumluluk çerçevesinde bizde oda olarak ailenin çocuklarına kışlık giyim ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Önümüzdeki günlerde de aileye yardımlarımız devam edecek. Ünal Tutuş arkadaşımızın işe ihtiyacı olduğunu öğrendik. Kendisine de iş bulma konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her türlü ihtiyaçlarında bu ailemizin oda olarak yanlarında olacağız” dedi.

Ünal Tutuş da, “Öncelikle Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tarık Yazıcı ve Genel Sekreter Taner Arslan'a teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar çocuklarımın kışlık elbiseleri yoktu. Kışlık mont bot ve okulda okuyan çocuklarıma kırtasiye malzemesi yaptılar. Allah kendilerinden razı olsun. Şu anda işsiz durumdayım. İş bulup çalışmak istiyorum, bahçe işlerimi yapmak istiyorum. 5 çocuğumu yalnız bırakamadığımdan ne tarlama, bağ bahçeme gidebiliyorum nede çalışmaya gidebiliyorum. Çocuklarımın 5'inide devletimizin yetiştirme yurduna teslim etmek için gerekli girişimleri yaptık. En kısa zaman da inşallah çocuklarıma devletimiz sahip çıkacak. Açız, başka çarem yok. İçerim kan ağlıyor, ciğerlerim sökülüyor ama yapacak bir şeyim yok. Şimdiye kadar bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.