Alaplı İlçe Tarım Kredi Kooperatifi, çiftçiye hayvansal gıdalar tarım araçları, temel gıdalardan sonra cep tarifeli telefon hattı hizmeti vermeye başladı.

Alaplı İlçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Metin Meydan, çiftçilere hayvansal gıdalar tarım araçları, temel gıdalardan sonra cep tarifeli telefon hattı hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.
Meydan, "Tarım Kredi Kooperatifi Alaplı, Ormanlı ve Ereğli'deki çiftçilere ucuz ve kaliteli ürün satışı yapılabilmesi için kurulmuştur. Ormanlıdaki şube kapanmasının ardından Ereğli ve Alaplı'daki çiftçilerimize hayvansal gıdalar, temel gıdalar, tarım araçları ve aletleri, kafesli avlu teli, jeneratör, çiftçilerin yakacak ihtiyacı için ithal Sibirya kömürü, Kimyevi Gübreler, tarım kireci, sigortacılık hizmetleri ve çiftçiye cep tarifeli telefon hattı gibi hizmetler sunmaya başladık. Ortak üyelerimiz ayda 15 TL. Sabit ücret karşılığında sınırsız bedava konuşma yapabilmeleri için Cep çiftçi tarifesi için Vo-dafone ücretsiz hattı ortak çiftçilerimizin hizmetine sunmaktayız. Bu Cep çiftçi tarifesinde sadece ayda 15 TL. Sabit ücret ödenecek ama ortaklar kendi aralarında sınırsız bedava konuşma imkânı kazanmış olacaklar" dedi. (HABER CEM SÜRMENELİ)