Dr. Çimenoğlu ilçenin sosyal yaşamına renk getiren etkiliklere imza atarken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da şölene dönüştürdü.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayram törenleri Alaplı’da şenlik şöleniyle tamamlandı.

29 Mart Yerel Genel Seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Nevzat Çimenoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenen gençlik şöleniyle kente yeni bir hava getirdi.

Belediyeden bu konuda yapılan açıklamada etkinliklerle ilgili şu bilgi verildi:

“Akşam ise 690 Evler Semti pazaryerinden başlayarak ilçe merkezinde sona eren “Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi. Fener Alayı’na öğrencilerin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Fener Alayı’nın hemen ardından ise Belediyemiz tarafından düzenlenen “Gençlik Şöleni” yapıldı. Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Çimenoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı ve gençlerin ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak “iyi eğlenceler” dilediği şölene ilgi oldukça büyüktü. Atalay Lisesi öğrencilerinin kurduğu “Hoptek Ekibi”nin “kolbastı” oyununu sahnelediği Gençlik Şöleni’nde, “Grup Parantez” de, söylediği şarkılarla gençleri ve vatandaşları eğlendirdi. Şölen, havai fişek gösterisiyle sona erdi.”