Belediye Başkanı Çimenoğlu, haftanın bir günü tahsis edilecek plajda eğlenceler ve sosyal etkinliklerle sosyal yaşama renk getirileceğini bildirdi

 

Ereğli-Akçakoca arasında olmasına rağmen akşam saatlerinde yaşamın durduğu ve vatandaşların evlerine çekilmek zorunda kaldığı Alaplı’da Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun  Belediye Başkanlığına seçilmesinden sonra sosyal yaşamda başlatılan etkinlik hareketlenmesi kent insanına soluk aldırdı.

Belediyenin basın bürosu tarafından yapılan yazılı açıklamada, plajın  haftanın Perşembe günlerinin kadınlara tahsis edildiği ve ilk uygulamanın da 2 Temmuz Perşembe günü başlayacağı vurgulandı.

Konuyla ilgili olarak da Başkan Çimenoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“İlçemizde yaşayan bayanlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, kurum idarecilerimizle yaptığımız istişarenin ardından, Belediye Plajımızın haftanın yalnızca bir günü sadece bayanlarımızın hizmetine tahsis edilmesi kararlaştırılmıştır. Aldığımız karar doğrultusunda 2 Temmuz 2009 Perşembe günü ilki olmak üzere, bundan böyle yaz ayı süresince, her Perşembe günü Belediye Plajımız sadece bayanlara hizmet verecektir. Uygulamanın başlayacağı 2 Temmuz 2009 Perşembe günü Belediye Plajı’nda ‘Bayanlar Matinesi’ düzenlenecek ve yerel sanatçılarımız Muammer Darçın, Tarık Gezer ve Erdem konser vereceklerdir.  Tüm bayanlarımızı 2 Temmuz 2009 Perşembe günü ve yaz ayı süresince haftanın her Perşembe günü Belediye Plajımıza davet ediyoruz.

Belediye Plajı’nı haftanın bir günü sadece bayanların hizmetine sunmamızdaki amaç; toplumun her kesiminden bayanlarımıza, boş vakitlerini hoşça değerlendirebilmeleri için ortak bir eğlenme ve dinlenme alanı sunabilmek, birbirleriyle tanışmalarına ve kaynaşmalarına imkan sağlayabilmektir.”