Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı ziyaret etti milli piyango çekilişine davet etti. 

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı ziyaret ederek, 9 Kasım 2012 Cuma günü Alaplı'da gerçekleştirilecek olan Milli Piyango Çekilişlerine davet etti. Milli Piyango Genel Müdürlüğü ve Alaplı Belediyesi işbirliğiyle Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda gerçekleştirilecek çekiliş öncesi hazırların tamamlanma aşamasına geldiğini ve heyecanla bu çekilişi beklediklerini söyleyen Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu, Tüm halkımızı bekliyoruz dedi.

ALAPLI'NIN KÖPRÜ SORUNU

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, İmkanlar ölçüsünde belediye başkanımız çalışmalarımızı sürdürüyor. İnanıyorum ki Başkanımız belediyenin borçlarını kısa sürede bitirecektir. En güzel örneklerinden biri Alaplı'nın köprü sorunu vardı, kısa zamanda meclis önceki başkanımız, milletvekillerimizin de destekleriyle iki mahallenin mağduriyeti giderildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum sözleri ile konuştu.