CHP Alaplı Gençlik Kolları tarafından dayanışma gecesi düzenlendi.

CHP Alaplı İlçe Gençlik Kolları tarafından dayanışma yemeği Çalışkan Canlı Alabalık tesislerinde gerçekleştirildi. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP önceki Milletvekili Harun Akın, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Yaşar Köktürk, CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Muhabbet Tezel, Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, Yönetim Kurulu Üyeleri,  CHP'li Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Yönetimi ve partililer katıldı.

TAKİP EDECEKSİNİZ
Açılış konuşmasını yapan CHP Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Arif Deliak, "Sizler yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye bizim yüksek idealimize durmadan yorulmadan yürüyecektir. Diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yorulmadan yürüyeceğimize gençlik kollarım adına söz veriyorum. Şimdi hırsızları yolsuzları halkı azarlayanları ve Atatürk düşmanlarını iktidardan indirme zamanı, Cumhuriyete sahip çıkma zamanı. CHP iktidarı için el ele verme zamanı" dedi.

OYLARI ARTTIRDIK
CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay'da konuşmasında, "Yakın zamanda bir seçim yaşadık bazı yerlerde kazandık bazı yerlerde kaybettik Alaplı'da bir seçim yaşadık ki daha hafızalardan kolay kolay silinmeyecek seçimi kaybettik. Partimizin geçen yerel seçimlerde 1500- 1600 olan oy sayısını bu seçimde 3 bin 650'lere çıkarttık" sözleri ile değerlendirdi.

OLMASI GEREKENLER YOK
29 Martta yapılan yerel seçimlerde CHP'den Alaplı Belediye Başkanlığına aday olan Muhabbet  Tezel'de konuşmasında, "CHP olarak Alaplı'da seçimi çok az bir farkla kaybetmemize rağmen aldığımız oy oranı bizi bir nebzede olsa teselli etti. Ama bu gece yanımızda olmasını istediğimiz kişilerin olmaması bizi seçim kaybetmekten daha çok üzmüştür. Şahsım adına hiçbir beklentim olmadı. Seçim dönemimizde çok güzel çalışmalar yaptık. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor.  Bu oyunları bozacak bunlara karşı mücadele edecek tek parti  CHP'dir. Türkiye'nin her zamankinden daha fazla  CHP'ye ihtiyaç vardır.  Birlik beraberlik içinde yerel seçimlerde yakaladığımız başarıyı genel seçimlerde de yakalayacağımıza inanıyorum. Biz çok bü yük bir aileyiz. Sizlerin yanında her zaman kendimi mutlu hissediyorum. Bizim bu birlikteliğimizi hiçbir güç birbirimizden koparamayacaktır" dedi.
Çekilişlerin yapıldığı ve canlı müzik eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlendiği dayanışma yemeğinde Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve CHP Yönetimi sahneye çıkararak kaptaş havasında do yasıya oyun oynayarak stres attılar.