* AKP Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Yılmaz, Alaplı bağlı Çiçekli, Haydarlar ve Ahatlı Köylerini ziyaretlerde bulundu.

AKP Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Yılmaz, beraberinde AKP MYK Üyesi Emine Çift, AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu İl genel Meclis üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu, Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Alaplı’ya bağlı Çiçekli, Haydarlar ve Ahatlı Köylerini ziyaret etti.
Çiçekli Köyü’nde kalabalık bir topluluğa hitap eden AKP İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı’da ilk defa Milletvekili adayı çıkarttıklarını belirterek, “Köylerde alnım ak başım dik köylünü huzuruna çıkıyorum” dedi.
Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz’ı Ankara’ya göndereceklerini kaydeden Çaturoğlu, “Hep muhalefet şunu söylerdi. Ereğli’nin, Alaplı’nın hakkı ya 1. sıradır yada 2. sıradır. 3. sırayı kimse düşünmesin derlerdi. Ereğli’nin, Alaplı’nın hakkını koruyamayanlar bugün gelip sizlerden oy istiyorlar. CHP‘nin adayı 3. sırayı ağzına alanın ağzına biber sürerim dedi. Sonra ne oldu maalesef 3. sıraya atladılar. Şimdi de Ereğli’de biber satışı yasaklanmış. Biz şimdi Alaplı’dan Ereğli’ye biber gönderiyoruz böyle konuşanların ağızlarına sürsünler diye. Alaplı birliğini beraberliğini dirliğini her zaman sağlamış bir ilçemizdir. Komşularımızla da iyi geçiniyoruz. Ama komşularımızın da beraberliğimizi bozmasına asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.
AKP Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz ise, konuşmasında, Zonguldak’ta hangi köye gitsek insanların AKP’ye karşı inanılmaz bir sevgisi olduğunu söyledi. Muhtarların köylerdeki sorunları iletebilecekleri kişileri rahatça ulaşabildiğini belirten Yılmaz, “Hangi köye gitsek Muhtarlarımız İl genel Meclis üyeleri arkadaşlarımızın önüne bir iş listesi yapılacakların listesini getiriyorlar. Ben bunları gördükçe cesaretleniyorum. Eskiden Köylerimizde böyle bir şey yoktu. Bizim çok, çok uzağımızda bir şeydi. İsteklerimizi hemen önüne sunabileceğimiz, Devletliler yoktu. En ufak bir hizmet için kapı, kapı dolaşır gerekirse Ankara’yı zorlamaya çalışırdık. İl genel meclis üyelerimiz bu gün köylerimizin gelişmesinden sorumlular muhtarlarımızda bunun bilincindeler, hem çatır çatır hesap soruyorlar. Hem de yapılmayan işleri önlerine koyuyorlar. Yapılacak işlerini sözünü alıyorlar. AKP’nin sizlere vaat etiği, sunduğu, devam ettireceği devlet modeli bu sizlerin sorunlarını dinleyen anında cevap verebilen sizin içinizden olan bir devlet şekli, AKP 8,5 yıldır bunları yapıyor. İnşallah bundan sonrada devam edecek” şeklinde konuştu.