Uydudan yayın yapan "67 Kanal Z" TV kanalında canlı olarak yayınlanan 'Aydemir Show' eğlence programına bu hafta "Alaplı" konuk olacak.

29 Ocak 2010 Cuma günü (yarın) saat:21.30 başlayacak ve canlı yayınlanacak "Aydemir Show"a; Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile birlikte ilçemizden, Belediyemiz tarafından belirlenecek 25'i bayan olmak üzere toplam 30 kişi "konuk izleyici" olarak davet edildi.

Programa Alaplı'dan katılacak konuk izleyicilerin, programın yapılacağı Kilimli'deki stüdyoya gidiş dönüş ulaşımları; Belediyemizce ilçemizden otobüs kaldırılarak sağlanacak. Programa izleyici olarak katılmak isteyen bayan vatandaşlarımızın, 28 Ocak 2010 Perşembe günü (bugün) saat:17.00'e kadar, Belediyemiz Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekiyor. Programa katılmak isteyen bayan vatandaşlarımız; isim, adres ve telefonlarını yazmak ve bildirmek kaydıyla, Belediyemizin [email protected] adresine elektronik posta göndererek yada 378 1990 numarasından telefon ederek de başvurularını yapabilirler.

Yarın akşam yayınlanacak programda; Alaplı ilçemizin tanıtımı da yapılacak ve ilçemize özgü yöresel şarkılar da seslendirilecektir.