Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından esnaflara yönelik kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen kahvaltı'da konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Esnaf kesimi Alaplı’nın sahibi olduğunu söyledi.

 

KAYMAKAMDAN TEŞEKKÜR

İlçede esnafların güzel bir birliktelik sağladığını vurgulayan Malğaç, “Bu birlikteliği oluşturanlara teşekkür ediyorum. Esnaf kesimi Alaplının sahibidir. Alaplı esnaflarla vardır. İlçeye şekil veren esnaftır. Esnaf kesimi bir şehrin bir kentin ruhunu oluşturur. Sizlerin yaptığı tavır davranışlar, sizlerin yaptığı hal ve hareketler, sizlerin kazancı, emeği Alaplı’ya şekil verir. Sizlerin birlikte ve beraber olması ayın düşüncede buluşması İlçenin gelişmesi noktasında aynı talepleri iletmesi sizi yönetenlere yani bizler güç verir” diye konuştu.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç de, İlçemizde birlik beraberliği sağlamak adına oda olarak her türlü faaliyetin içinde olmaya hazır olduklarını söyledi. Kaynaşma kahvaltısına, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkan vekili Hakan Uysal, Oda ve dernek başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.

 

(Haber: Cem Sürmeneli)