Bir süre Ereğli’de yaşayan ve şu anda Fenerbahçe Basketbol Genç Takımı’nda oynayan Alara Kalyoncu’nun, 2015 yılında uluslararası yazar platformu Wattpad’de başladığı ve yüz binden fazla kişinin her bir yeni bölümü heyecanla beklediği hikayelerinden oluşturduğu “Altı Üstü Bir Ajan” isimli bir kitap yazdığı bildirildi.

Konuyla ilgili gönderilen açıklama şöyle:

Anne ve babasının mesleği nedeniyle sürekli şehir değiştiren Gizem isimli genç kızın, İstanbul’a yolcuğu sırasında öğrendiği gerçekler ile hayatının değişimini anlatan “Altı Üstü Bir Ajan”, sürükleyici kurgusu ile okuyucu her bir sayfada yeni bir maceraya tanıklık edecek.

Hayatının sorularına yanıt ararken karşılaşan iki gencin hayatta kalmak için çıktıkları yolculuk, okuyucunun kendi yaşantısına da ayna tutacak. Macera ve aksiyon sevenlerin elinden bırakamayacakları “Altı Üstü Bir Ajan” kitabının kapak görseli de Alara Kalyoncu’nun çizimleri ile hayat buluyor.

ALARA KALYONCU HAKKINDA:

2002 doğumlu Alara Kalyoncu, Bursa’da dünyaya geldi. Karadeniz Ereğli Cumhuriyet İlkokulu’nun ardından lise öğrenimine sporcu bursu ile Fenerbahçe Koleji’nde devam etmektedir. Küçük yaştan itibaren başladığı spor hayatına, Bir Türkiye şampiyonluğu, iki Türkiye ikinciliği sığdıran Alara Kalyoncu, halen Fenerbahçe Basketbol Genç Takımı oyuncusudur. Başarılı sporculuk kariyerinin yanı sıra eğitim hayatına akademik başarıları ile de devam eden Alara Kalyoncu, amatör olarak başladığı yazarlık deneyimini profesyonel olarak sürdürmeyi hedeflemektedir.