Zonguldak Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi'ye yaptığı ziyarette, yardımlaşma vurgusunu yineledi. Albayrak, "İleride yapacağımız hizmetlerde beraber planlama yapalım istedik" diye konuştu.

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Rüstem Albayrak, bir süre önce göreve gelmesi sebebiyle, iadeyi ziyaretlerde bulundu. Kendisini ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi'yi makamında ziyaret eden Albayrak, kurumsal manada yardımlaşmanın gerektiğini söyledi. Terzi ise, Albayrak'a övgüde bulunarak, uyum içerisinde çalışacaklarını söyledi. Ziyarette konuşan Müdür Rüstem Albayrak, "İadeyi ziyaret görevimizi yerine getiriyoruz. İleride yapacağımız hizmetlerde beraber planlama yapalım istedik. Bugüne kadar sizlerin de yaptığı çalışmaları bu güne kadar gördük. Şu anda yürüttüğümüz iş gereği sorumluluğumuz daha da büyüdü. Bu açıdan birlikte çalışmaya, yapılan desteklerin daha fazla yararlı olacağına inanıyorum. Kurumsal mana da yardımlaşmamız gerekiyor. Bundan sonra da el birliği ile başarılı çalışmaları yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi ise, hizmet yapmanın ve milletin sempatisini kazanmanın önemli görevler olduğuna dikkat çekti. İl Özel İdaresi'nin imkanları ölçüsünde, fazla atıp tutmadan her zaman yardımcı olacaklarını söyleyen Terzi, şöyle dedi:
"Ben de hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin yaptığı iadeyi ziyaretten dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Kendisine hayırlı olsun ziyaretine gitmiştik. Biz hocamızı tanıyoruz. Önemli yerlerde hizmet ediyor. Bu görevini Sağlık Müdürlüğü'nde devam ettirecek. Bu görevler milletin sorumluluğu olan görevlerdir.
Hem hizmet hem de milletin sempatisini kazandırmak önemli görevlerdir. Hepimizin amacı bu millete hizmet etmektir. Millete bu noktadan hizmet vermek, tabi bu hizmetleri yaparken kurumlar arası birbirimize yardımcı olacağız. Biz bunlardan dolayı hocamıza ve sağlık camiasına, bize ihtiyaç duydukları, bizim yardımlarımıza başvurdukları anda her zaman il özel idaresinin imkanları ölçüsünde, fazla da atıp tutmadan her zaman yardımcı olacağımızı bilmelerini istiyorum. Hocamız zaten bu görevi daha önceden beri yapıyor. İdareci görevlerine fazla uzak değil. İnşallah uyum içerisinde birbirimize yardımcı olacağımıza inanıyorum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."