Alfemo, 86. Şubesini Kdz.Ereğli’de açtı.

 

Meydanbaşı Caddesi’nde gerçekleştirilen ve yoğun katılım gören Alfemo Şubesi’nin açılışında konuşan firmanın Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Kdz.Ereğli’de Yalçın ailesi ile birlikte çalışacaklarını belirterek, “Bizim için Kdz.Ereğli insanları fevkalade eğitimli, insan kalitesi fevkalade yüksek bir ilçe. Ereğli’ye çok yakışacak ürünler yaptığımıza inanıyorum. Alfemo dünyadaki en ileri teknoloji ile üretilen ama bunu ulaşabilir makul fiyata verebilen fonksiyonel özellikli kaliteli ürünler üreten bir kuruluştur” dedi.

 

Açılışın ev sahiplerinden Sertan Yalçın ise Yalçın ailesinin yaklaşık 15 yıldır inşaat ve mobilya sektörü ile ilçede hizmet verdiklerini belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Kdz.Ereğli’yi hakettiği marka olan Alfemo ile buluşturuyoruz. Avrupa kalite ödülü, tasarım ve lider marka olarak görülen Alfemo mobilya konsept mağazamız bölgemize, ailemize hayırlı uğurlu olsun. Bu mağazanın yapımında emeği geçen başta babam Mustafa Yalçın olmak üzere aileme, tadilat ekibinde tasarım ekibine ve Alfemo çalışanlarına teşekkür ediyorum”

 

Kurdele protokol üyeleri tarafından kesilmesi ile Alfemo 86. Şubesi’ni Kdz.Ereğli’de hizmete açtı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)