Öznur-Selahattin Özmen çiftinin kızları Merve ile Zehra-Mahmut Hasanoğlu çiftinin oğulları Ali, önceki akşam Alaborina Restoran'da yapılan görkemli bir törenle dünya evine girdi.
Yıllar boyunca düğünlerinin hayalini kuran Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin güzel sekreteri Merve Özmen ile BEDAŞ'ın yakışıklı ve hızlı şoförü Ali Hasanoğlu, en sonunda muratlarına erdi. Alaborina Restoran'da gerçekleştirilen düğüne, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar başta olmak üzere, gazeteciler, çiftin akrabaları ve davetliler katıldı.
Düğün öncesi genç çiftin nikah şahitliğini KGD Başkanı Atilla Öksüz, Aslı Yalçın, Ertan Bahadır ve Volkan Doruk yaptı. İmzaların atılmasının ardından Belediye Nikah Memuru Zeki Nas'ın genç çifte nikah cüzdanlarını vereceği sırada güzel gelin, yakışıklı damadın ayağına basarak, "Evin hakimi benim, lütfen akıllı ol" mesajı verdi.
Gecenin ilerleyen saatlerine doğru çiftleri ortalarına alan gazeteciler adeta dans şov yaparken, gecede sahne alan Merve Özmen'in dayısı Özcan Sevinç izleyenlere hoşça vakit yaşattı.
Önder Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.