19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun seçim çalışmalarına Gökçebey ilçesinde devam ederken davul zurna ile karşılandı.

Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun seçim çalışmalarına beraberindekilerle birlikte Gökçebey'in belde ve köylerini gezerek devam etti.
12 Haziran genel seçimleri öncesinde Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı ve 19.dönem milletvekili Ali Uzun seçim turlarını gece gündüz sürdürüyor.
Bugün ilk olarak Gökçebey seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Uzun gittiği her yerde olduğu gibi Gökçebeyliler tarafından da sıcak ilgiyle karşılandı. Daha sonra Gökçebey'in Hacımusa Köyü'nde Hıdrellez şenliklerine katılan Zonguldak Bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun Camide düzenlenen etkinliğe  katıldı. Hıdrellez şenlikleri kapsamında vatandaşlarla birlikte ikram edilen yemeği yiyen Ali Uzun köyle ilgiyle izlendi. Hıdrellez etkinliğinin ardından Gökçebey'in Karapınar ve Aydınlar köylerine giderek vatandaşlarla sohbet etti. Uzun yaşlısı, genci tüm vatandaşların içten ve sıcak ilgisinden güç alarak seçim çalışmalarını sürdürdü. Aydınlar köyünde davul zurnayla karşılanan Ali Uzun'un mutluluğu gözlerinden okundu. Anneler günü olması nedeniyle Köyde bulunan Annelere eşarp ve minik çocuklara oyuncaklar dağıtılırken miniklerin sevinçleri gözlerinden okundu.
Babasının eski dostlarını burada gördüğünü, böylesine güzel bir etkinlik düzenleyenleri kutladığını ve Ankara'da hastanede tedavi görmekte olan eşini telefonla arayarak anneler gününü kutladığını ve kız torununa da Anneler Günü nedeniyle selam gönderen Ali Uzun, “Hacımusalılar çok güzel bir cemiyet tertip etmişler. Hıdrellez mevsimlik kutlanan bayramlardan biridir. Hocam vaazında söyledi. Örf ve adetleri devam ettiririz burada her sene olur. Ben zaman zaman gelmişimdir buraya çok güzel olmuştur. Bu yöreler gerçekten bu işi çok iyi yaparlar. Şuanda birkaç sevinci birlikte yaşıyorum. Rasim hocam babamın arkadaşı onu gördüm değerli muhtar arkadaşlarımı gördüm. Hocam Anneler günü ile ilgili çok güzel şeyler söyledi. Hoca arkadaşlar tarafından annelerle alakalı ilahiler söylendi. Bende çok duygulandım Bende annemi 1970 senesinde kaybetmiştim. Annesizliğin ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdenim. Çok duygulandım. Benim 5 yaşında bir torunum var. Adı Ayla Ceren Uzun o şuan benden selam bekliyor. Onu aradım dede ben anne değilim dedi kızım sen geleceğin anne adayısın dedim ona senide tebrik ediyorum dedim. Benim için çok büyük bir mutluluktur. Şuan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.