Kdz.Ereğli'de bulunan Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Adik ve yönetim Kurulu üyeleri, Duyan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ereğli'de kurulduğu tarihten bu yana sosyal aktiviteleri ile adından sıkça söz ettiren Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, işitme engelli kardeşlerini ziyaret etti. Duyan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde öğrenim gören 120 öğrencilerle tek tek ilgilenen yönetim kurulu üyeleri, ziyarette öğrencilere Beşiktaş atkısı ve bere hediye etti. Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Demirel, dernek yönetimine merkezlerinde yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öncelikle gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirel, Buraya gelerek bizleri ziyaret etmenizden dolayı son derece memnun olduğumuzu belirtmek istiyoruz. İşitme engellilerinin bir programı var. O programın içerisinde neler yapılması gerektiğiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın göndermiş olduğu program da her öğrencinin aldığı eğitim farklık oluyor dedi.
Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise, Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak sosyal sorumluluk çalışması kapsamında sizleri ziyaret ettik. Öğrencilerimizle geçirdiğimiz dakikaların mutluluğu kelimelerle anlatılamaz. Sizlerde önemli ve bir o kadar meşakkatli bir görev yapıyorsunuz. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınız da başarılar diliyoruz diye konuştu.