Tema Vakfı Kdz. Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak, Ağaç Kesimi ve Kuruyemiş Çöplerine dikkat çekmek amacıyla 90 öğrenciyle ilçe sahilinde yaptıkları etkinliğin büyük ilgi gördüğünü belirtirken , “fotoğraflarımızı çekenler, alkışlayanlar, çevreyle ilgili slogan atanlar , tebrik edenler bizleri çok mutlu etti, yorgunluğun biz gönüllüler için geçtiği anlardı bu anlar..” dedi.

  

“Minik TEMA Uygulamaları yıl sonu için Didem Kiriş, H.Seher Bekar ve Ülkü Top Öğretmenlerimize Teşekkür Sertifikalarını sunduktan sonra sahilde "Ağaç kesimi ve kuruyemiş çöplerine" dikkat çekmek amacıyla yaklaşık 90 Minik TEMA Öğrencimizle Bozhane-Amfi tiyatro arasında yürüyen Minik TEMA'lar kese kağıtlarını halka vererek;  "ağaçlarımızı kesmeyin, daha az kağıt tuketin lütfen ve yerlere çöp atmayın" dediler..

Bunun yanı sıra TEMA Büromuz önünde sivil polislerimiz öğrenci fazlalığı nedeniyle çok yardımcı oldular. Karşıdan karşıya geçmek bile başlı başına problemdi ancak trafik kapatıldı bizim için, öğretmen sayımız fazla olmasına rağmen onların ilgi ve destekleri de çok güzeldi.

Çok çok ilgi gördük, fotoğraflarımızı çekenler, alkışlayanlar, çevreyle ilgili slogan atanlar , tebrik edenler bizleri çok mutlu etti, yorgunluğun biz gönüllüler için geçtiği anlardı bu anlar..”