Zonguldak'ta mahalleden arkadaş olan 3 kişi beraber alkol aldıkları esnada aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
Edinilen bilgilere göre Tepebaşı Mahallesi Yapkent Sokakta meydana gelen olayda Ç.Ç., S.D. ve H.H.A. mahalleden arkadaş olan 3 kişi beraber alkol aldıkları sırada aralarında çıkan tartışma üzerine ayrıldıklarını sonrasında H.H.A ile S.D. karşılaştıklarında birbirlerini darp ederek, şikayette bulundular. H.H.A ile S.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı olayda polis çok yönlü soruşturma başlattı.

Hem kapılarını
hem camlarını kırdılar

Zonguldak'ta bir kıraathanenin hem kapılarını hem camlarını kırarak mala zarar verdiler.
Edindiğimiz bilgilere göre Soğuksu Terakki Mahallesi Bakkaloğlu Caddesinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi veya kişilere H.H.'ye ait bir kıraathanenin kapılarını ve camlarını kırdılar. H.H. gece 23:30 sıralarında kapattığı sabah da 05:00 sıralarında açtığı işyerinde kapısının ve camlarının kırık olduğunu içerisinin dağınık halde olduğunu, işyerinden eşya ve parasının alınmadığını iddia ederek şikayette bulundu. İşyerine zarar veren kişi veya kişilerin yakalanması için çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Asansörden düştü
Zonguldak'ta bir kişinin mahsur kaldığı asansörden düşmesi sonucu yaralandığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Bahçelievler Mahallesi Ethem Bircan caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinde kendi dairesine çıkmak için asansöre binen K.G, elektriklerin kesilmesi sonucu asansörde mahsur kaldı. Ara katta kalan asansörü, apartmanın kapıcısı açarak, K.G.'yi dışarı çıkarmak istedi. Asansör boşluğundan 12 metre aşağıya düşen K.G yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
K.G'nin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Soba yerine torununu yaktı
Zonguldak'ta bir kişi, benzinle sönen sobayı yakmak isterken, torununu yaktı.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Güney Mahallesi Barış caddesinde oturan M.U, sönen sobayı benzinle yakmak isterken bir anda benzin bidonu tutuştu. Alevler, dedesinin yanında bulunan E.U'nun ayağına sıçrarken, E.U'nun ayak bileğinde 2. dereceden yanık meydana geldi.
Soruşturma başlatan polisin, dede M.U ile aynı evden B.U'nun olayla ilgili ifadesini aldığı öğrenildi.

Sac yüklü tır çalındı!..
Kdz. Ereğli'de sac yüklü bir TIR'ın, park edildiği yerden çalındığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Ereğli Elmatepe Mahallesi, Yarmatepe sokakta oturan A.Ü'nün kendisine ait 67 TR 818 plakalı BMC marka beyaz çekici ile 81 AU 764 plakalı dorseli TIR'ı evinin önünden çalındı. Ereğli Demirçelik Fabrikası'ndan Aksa Jeneratör firmasına ait 29 bin 380 kilogram ağırlığında sac yüklü TIR'ı saat 15:00 sıralarında evinin yakınındaki boş bir alana park ettiğini belirten A.Ü, akşam saat 17:00 sıralarında döndüğünde aracını yerinde bulamadığını ifade etti.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, her yerde çalınan TIR'ı arıyor.

Tekerlek çalmak isteyince...
Zonguldak'ta bir spor kulübüne ait büfeden, kola, cips ve çerez çaldığı ileri sürülen iki genç, bir aracın lastiklerini sökmeye çalışırken yakayı ele verdi. Edinilen bilgiye göre, Çaycuma Yeni Mahalle Güneş Müftüoğlu sokak üzerinde bulunan Çaycumaspor Kulübü'ne ait büfeden, bir miktar kola, cips ve çerez çalındı. Olayın şüphelisi iki gençten U.C. aynı gece kendi başına 74 AT 405 plakalı aracın tekerleklerini sökmeye çalışırken, fark edildi. 67 ZZ 859 plakalı araçla olay yerinden kaçmaya çalışan U.C, yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, U.C ile birlikte büfeden hırsızlık yaptığı iddiasıyla M.D isimli arkadaşını da gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hastaya kendi
oğlu yardım etmedi

Zonguldak'ta yaşlı bir kişi rahatsızlandığı için evde bakım hizmetine giden acil tıp teknisyeni hastanın araca taşınması için hasta yakınından yardım isteyince hakarete uğradı.
Edindiğimiz bilgilere göre Acil Tıp Teknisyeni B.E. Karaelmas Mahallesi Albayrak Sokakta yaşlı bir kişinin rahatsızlanması sonucu verilen adrese gittiklerini hastanın yürüyemeyecek halde olmasından dolayı hastanın oğlu İ.S.'den yardım istemesi üzerine İ.S. bu senin görevin diyerek tehdit etti. Hasta yakınından şikayetçi olan Acil Tıp Teknisyeni B.E. olayın çok yönlü soruşturulmasını istedi.

18 el ateş etti
Kozlu'da bir kişi sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı havaya 18 adet ateş etti. Edindiğimiz bilgilere göre Güney Mahallesi Hürriyet Caddesinde meydana gelen olayda gelen bir ihbarı değerlendiren emniyet güçleri B.D.'ye ait olan 67 AN 488 plakalı aracı durdurarak Sarsılmaz marka C 98-0040 seri numaralı ruhsatlı tabancası ile havaya 18 el ateş ettiği gerekçesiyle göz altına alındı. Bulunan 18 adet 9 mm boş mermi kovanı muhafaza altına alınırken olay çok yönlü soruşturuluyor.

Düğünde kavga
Kilimli'de bir düğünde 2 grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada sert bir cisimle ensesine vurulan düğün sahibi bayıldı. Edinilen bilgilere göre Çatalağzı Atatürk Caddesinde meydana gelen olayda V.Ç. oğlunun düğününde 2 grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan taştırmayı yatıştırmaya çalıştığı sırada ensesine sert bir cisimle vurularak bayıldı. V.Ç. kaldırıldığı hastaneden taburcu olduktan sonra ensesine vuran kişi veya kişilerden şikayetçi oldu. Olay çok yönlü soruşturuluyor.