Zonguldak'ta sahur vakti alkol aldığı iddia edilen bir kişi, belediye işçisini sırtından vurarak ağır yaraladı. 

 

 Kozlu Beldesi Sahil Yolu Prestij Park'ta sahur vakti saat 03.40 sıralarında alkol aldığı belirtilen Ozan T, Kozlu Belediyesi'nde Park ve Bahçelerden Sorumlu taşeron firma işçisi Onur Algül'e(25) küfretti. Tartışmanın üzerine çıkan tartışma sonrası Ozan T., Algül'ü silahla kovalamaya başladı. T'nin, Polisevi istikametine doğru kovalarken silahla ateş ettiği Onur Algül, sırtına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

"OLAYDAN SONRA BÜFEYE ÇAY İÇMEYE GİTMİŞ"
Olayın ardından parkta bulunan büfeye giderek çay isteyen Ozan T'nin, büfe çalışanlarına, "Şu ileride adam vurdum, ona bakın" dediği, bunu üzerine 112 Acil Sağlık ve Polis ekiplerinin olay yerine sevk edildiği ortaya çıktı.
Yerde kanlar içinde yatan Algül, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlike kaydıyla yoğun bakıma alınan genç işçinin, polislere kendisini vuran kişinin ismini söylediği öğrenildi. Sahil yolu ve çevresinde siyah tişörtlü bir genç eşkali üzerinde arama çalışması başlatan asayiş ekipleri, büfe önünde oturan genci gözaltına aldı.

"MAFYA DİZİSİNDE FİGÜRANLIK YAPMIŞLAR"
Öte yandan olayda ağır yaralanan Algül ile zanlı Ozan T'nin, beldede bir süre önce çekimine başlanan ve bir mafya babasının hayatını konu edinen 'Hazret' isimli dizide figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı. Algül'ün rol arkadaşı Erhan Şen, şunları söyledi: "Gece saat 01.00'de çekimlere beraber katıldık. Dizide figüran olarak rol aldık. Ondan sonra ben evime gittim, o da park ve bahçe bakımı için işinin başına döndü. O sırada bu olay meydana gelmiş. Çok üzüntülüyüz." dedi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.