Zonguldak'ta, ailece eğlendiklerini öne süren bir bayan, kendilerini sorgulayan polislere direndi. Polislerin güçlükle zapt edebildiği Yaşar T. adlı bayan, olayı görüntüleyen gazetecilere de fiili saldırıda bulundu. Polis ekipleri, Fevkani Köprüsü Madenci Anıtı mevkiinde içinde alkollü vatandaşların bulunduğu bir aracı durdurdu. İhbar üzerine durdurulan araçta bulunan 26 yaşındaki Yaşar T, alkolün etkisiyle ortalığı birbirine kattı.
Yaklaşık 5 ekip aracının bulunduğu olay yerinde, muhabirlerin görüntü aldığını fark eden Yaşar T., bu kez de gazetecilerin üzerine yürüdü. Muhabirlere fiili saldırıda bulunan Yaşar T'yi polis ekipleri güçlükle zapt etti. Araç içerisinde bulunan Yaşar T'yi 18 yaşındaki kardeşi Burak T., polis ekipleri tarafından karakola götürülmek istendi. Bu sırada araç içerisinde bulunan Seda C. de 'karakola götürüldü.
Polis aracına bindirilmek istenen Yaşar T'nin sinir hastası olduğu öğrenildi. Fazla alkolün etkisiyle kriz geçirdiği öğrenilen Yaşar T. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sedyeye bağlandığı kemerden kurtulmaya çalışan Yaşar T, Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polise, "Biz ailece eğleniyoruz. Bize karışamazsınız. Bize kimlik soramazsınız" dediği öğrenilen Yaşar T. ile kardeşi Burak T. ve araçta bulunan Tolga S.'ye Kabahatler Kanunu'ndan 70'er TL idari para cezası
uygulandı.
Aracın sürücüsü M.S. de, kendisinin araçtakiler ile akrabalık bağı bulunmadığını söyledi. Sürücünün alkolsüz olduğu belirtildi.
Öte yandan fiili saldırıya uğrayan gazeteciler Yaşar T.'den şikayetçi olmadı.