Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın düzenlediği basın toplantısında eleştirdiği isimlerden biri olan AKP’nin önceki Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan açıklamada bulundu. Ereğli FM’de düzenlenen programa katılan Erdoğan, “Allah aşkına benimle uğraşmayın, uğraşanın da haddini bildiririm” dedi.

 

“KALİTESİZLİĞE MÜSAADE ETMEM”

Posbıyık’ın uydurma ve aslı olmayan ifadeler kullandığını belirten Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Uydurma ve aslı olmayan ifadelerle beni merkeze çekmeye çalışıyorlar. Ben o dönemleri aştım. Posbıyık’ı muhatap almak bile istemiyorum. Böyle bir kalitesizliğe asla müsaade etmem. Seçilmiş bir milletvekili kimsenin kendisini yönlendirmesine müsaade etmez. Bu hakaret aslında bana değil, Ercan Bey’e yapılıyor. Halbu ki Sayın vekilimiz Ercan Bey daha önce kendinden ödün vererek, Ereğli’ye hizmet etme noktasında Posbıyık’la uzlaşma sağlamıştır.

 

“TÜM İŞLERİNİ EKSİK VE YANLIŞ YAPIYOR”

Ama gelinen şu noktada Halil Bey’in aslında bunu hak etmediğini görüyoruz. Aslında Ereğli’de herkes birbirini çok iyi tanıyor. Posbıyık şuan sıkışmış durumda. O yüzden kendisine platform oluşturmak istiyor. Halil  bey zaten tüm işlerini eksik ve yanlış yapıyor. Yanlış yapmasa 6 meclis üyesi onun yanından ayrılmazdı!. Denizin dibinin kuruduğunu söyleyebiliriz. Bu panik ve korkuyla yeni ortamlar oluşturarak, nemalanmak istiyor. Ama bizler buna izin vermeyeceğiz! Tekrar söylüyorum tek istediğimiz Ereğli’de barış ortamının sağlanarak; bir adım ileriye gidebilmek”