*AKP’nin Kdz. Ereğli’de düzenlediği istişare toplantısında konuşan Milletvekili Fazlı Erdoğan bölge sorunlarına olan ilgisizlikten şikayetçi oldu.

 

* Erdoğan, düzenlenen toplantıya katılmayanları da eleştirdiği gibi bakanların Ereğli gezisine katılıp da dertlerini anlatmayanlara da sitemde bulundu.

 

 

AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, partisinin düzenlediği “Sivil Toplum Örgütleriyle İstişare Toplantısı”nda sitemlerde bulundu. Erdoğan, davet edilip de gelmeyenleri eleştirirken “Ben kimlerin bazılarından telefon geldiğinde önlerini iliklediklerini de biliyorum” sözleriyle konuştu.

 

Erdoğan’ın eleştirisinin özellikle Kdz. Ereğli TSO yönetimine olduğuna dönük duyumların dolaştığı salonda, yemek servisi açılan masaların yarı yarıya boş kalması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Milletvekili Fazlı Erdoğan, “Ereğli’de kriz var. Var da, bakanlarımız geldiğinde neredeydi kriz var diyenler. Tersanecilerin sorunları dinlenecek bir tek kişi geldi. Allah razı olsun İrfan Erdem’den. Geldi ve bir güzel anlattı. Biz işin sahibini Ereğli’ye getiriyoruz, bakanları getiriyoruz. Zonguldak’ın 5 tane ilçesi var iken bakanlar Ereğli’ye geliyor ve kimi zaman bu nedenle sorun da yaşıyoruz. Bir şehirde en önemli şey birlik ve beraberliktir. Ama buraya bakan geldiğinde olmayanların birileri telefon ettiğinde önlerini iliklediklerini de biliyoruz” sözleriyle konuştu.