Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik; Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Endüstri Fuarı tamamlandı. Yaklaşık 30 kişilik oda üyelerinden oluşan bir ekip ile ziyaretlerini tamamlayan kafilede Zonguldak Valisi Ali Kaban, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Hasan Yavuz, Selçuk İnceoğlu, TSO Meclis Üyesi Ahmet Fikri Kızmaz, Oda Genel Sekreteri Gündüz Acar ile birlikte ilçede faaliyet gösteren firma yetkilileri katıldı.

 

EREĞLİ FİRMALARI DA STAND AÇTI

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasından konuya ilişkin gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: “Dünyanın  en büyük fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Hannover Messe Endüstri Fuarı’nı gezme şansı yakalayan Oda Üyelerini burada Almanya Ticari Ateşesi M. Kudret Ceran karşılamış , fuar ve standlar hakkında bilgi vermiştir. Ayrıca bundan sonra ki organizasyonlar da bizzat kendisinin eşlik edeceğini belirtmiştir. Katılımcılar gelişen teknolojinin en yeni ürünlerini de bizzat yerinde görmüş oldular. İkili görüşmeler yaparak ürünler hakkında detaylı bilgiler aldılar ve Ticari İlişkileri güçlendirebilmek adına fuar da yer alan firmalar ile kartvizit alış verişin de bulundular. Ayrıca kafile toplu halde Hannover Fuarının yanı sıra Düsseldorf ’ta ki Boru Fuarını ziyaret etti. Burada Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Çınar’ı Çınar Boru’nun standında ziyaret eden katılımcılar yine aynı fuarda stand açan Ereğli Yüksel Otomasyon ile Alaplı’dan Birlik Makine Firmalarını da ziyaret ettiler. Fuarlar haricin de ki bir diğer ziyaret Volkswagen Otomotiv Fabrikasına gerçekleştirildi. Üyelerimizin kaynaşması bakımından da son derece önem teşkil eden bu Organizasyon da katılımcılar en kısa zamanda yeni Organizasyonlar yapılması için Oda Yetkililerine talepte bulundular. Üyeler arası diyalogun ve bağın artması TSO Yetkilileri tarafından da mutlulukla karşılandı.

 

TETİKER’İN AÇIKLAMASI

Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, “Bu organizasyonda bizimle beraber olan başta Sayın Valimiz Ali KABAN olmak üzere tüm Üyelerimize teşekkür ediyorum. Odamız tarafından bundan sonra da sık sık Yurt içi ve Yurt dışı organizasyonlar da bir araya gelerek hem gelişen ve değişen teknolojiyi yerinde görmelerini sağlayacağız hem de Üyelerimizin kaynaşmasına vesile olacağız” dedi.

 

(Haber Merkezi)