Almanya Ormanlılar Derneği, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Dernek yönetimi Ormanlı'daki 2 okulda 46 öğrenciye kırtasiye, 32 öğrenciye de kıyafet desteği sağladı.

Dernek Başkanı Abdullah Akay, derneğin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ettiğini bu doğrultuda dernek yöneticiler, üye ve hayır severlerin destekleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulunduklarını söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Akay, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da belirlenen öğrencilerimize elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalıştık." dedi.

Derneğin Ormanlı Temsilcisi Varol Aksoy da Ormanlı Merkez İlkokulu ve Sinitli İlkokulunda 46 öğrenciye kırtasiye, Merkez ilkokulunda 7, Ormanlı İmam Hatip Ortaokulunda 25 öğrenciye de kıyafet desteği sağladıklarını belirterek, "Gerekli yardımlar Okul Müdürlerimiz İsmail Kuymatçık ve Şenol Karaarslan'a teslim edilmiştir. Katkı sağlayan emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz" sözleri ile konuştu.