Almanya'da bulunan Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği, Ereğli Dikmen İlköğretim okulu'nda yoksul bazı öğrencilere giyim yardımı yaptı.
Almanya'da bulunan Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği, Zonguldak genelinde merkez dâhil her ilçeden bir okulu kura çekerek belirleyip, yardım etti.
Ereğli'de kurada Dikmen İlköğretim Okulu çıktı. Bu okuldaki yoksul öğrencilere giyecek yardımı yapıldı
Yardımlar, Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş'ın kız kardeşi Meliha Yağmur tarafından Dikmen İlköğretim Okulu Müdürü Ruhi Koç'a teslim edildi.
Yardım paketi 19 mont, 19 eşofman, 19 bot, 19 pantolon ve çok sayıda çoraptan oluşuyor.
Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği  7. Dönem Yönetim Kurulu Başkan- Erol Yukarıbaş, 2. Başkan-Kemal Ulupınar, Sosyal faliyetlerden sorumlu Başkan Yrd. Kasım Cin- Genel Sekreter-Aydın Kılınç, Muhasip-Yusuf Karail, Yönetim Kurulu Üyesi, Muhasip Yrd.-Huseyin Hızarcı,Yönetim Kurulu Üyesi, Iletişim sorumlusu-Ismet Karaöz, Dipl.-Ing. (FH), BA Yönetim Kurulu Üyesi, Basın ve Haklar ilişkiler sorumlusu-Sabahattin Akdilek, Yönetim Kurulu Üyesi-Işadamları sorumlusu-Aletdin Başyiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Teşkilatlandırma ve Haklar ilişkiler sorumlusu-Şahin Tabakoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Lokal sorumlusu-Kemal Durdu, Yönetim Kurulu Üyesi Teşkilatlandırma sorumlusu-Yüksel Bekmezci.