Almanya Zonguldaklılar Derneğinin 14. Yılda Yardıma Muhtaç ve Engelliler yararına düzenlediği gece 3 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Gece için Almanya`ya davet edilen isimler Çaycuma Havaalanından Perşembe günü 2 grup halinde Almanya`ya ulaştı.

Dernek yöneticileri çiçeklerle Dortmund ve Dusseldorf havalimanlarında konukları karşıladı. Gelsenkirchen'de bulunan Maritin Otel'de Zonguldaklılar konaklarken Zonguldak Valisi Erdal Ata'da Almanya'ya geldi.

 

DERNEK YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR

İlk gelen kafilede Çaycuma havaalanı yöneticileri, Saltukova ve Filyos Belediye Başkanları, gazeteniz Onder`in Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş, Yazicioğlu Şirketler Grubundan Ihsan Yazıcıoğlu da yer aldı. Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş ve yöneticiler ilk kafileyi akşam yemeğine götürdü.

Gece Cumartesi günü aksamı Kanal 67´den canlı olarak yayınlanacak.

 

HAVAALANI BÜYÜK ŞANS

İlk kafileyi uğurlayanlar arasında Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'de vardı. Bölge için büyük şans olan Çaycuma Havaalanından yolcuları tek tek uğurlayan ve hayırlı yolculuklar dileyen Başkan Gülşen, "Havaalanı bölgeye yeni bir vizyon kazandıracaktır" dedi.

Yolcularda yaptıkları açıklamalarda, "Bu havaalanın yapımına emeği olanlardan Allah razı olsun. Çok güzel bir duydu. İstanbul'a Ankara'ya saatlerce yolculuk yapmaktan kurtulduk kısa sürede iç hatların da açılmasını bekliyoruz" dediler.

 

GECE İÇİN SON HAZIRLIKLAR

Ünlü sanatçı Gülşen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçının da sahne alacağı gecede Zonguldaklılar coşacak. Birlik ve beraberlik adına hazırlanan bu gecenin sorunsuz olması için dernek yöneticilerin yoğun çalışmaları son aşamaya geldi. Yaklaşık 6 bin Zonguldak'lının bu gecede yeralacağı belirtiliyor.