Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı, Atatürk Kültür Merkezi'nde bir program düzenledi.
Programa; Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, İl Başkanı Murat Karadeniz, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Varol Demirköse, Teşkilatlandırma Sorumlusu Muhammet Doğan Kaya, Eğitim Masa Başkanı Cemal Bayrakçı ve davetliler katıldı.
Yaklaşık 50 kişilik bir grupla AKM'nin önüne gelen Alperenler, tekbir getirerek; "Başbuğ Muhsin'in askerleriyiz" şeklinde slogan attılar.
Helikopter kazası sonrasını hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmasını yapan Ocak İl Başkanı Murat Karadeniz şunları söyledi:
"ZALİMİN KARŞISINDA,
MAZLUMUN YANINDAYIZ"
"Alperen Ocakları, kula kulluğu reddeden, kimsenin olmadığı yerde 'ben varım' diyen, Alperence tavrını tüm dünyaya gösteren gençlerin oluşturduğu bir teşkilattır. Biz birlik olarak zalimin karşısında, mazlumun da yanındayız. Açılım adı altındaki yalancı kardeşlik projelerine karşı net bir tavrımız var. Ocağın açılmasında emeği geçen ve bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim."
Teşkilatlandırma Sorumlusu Muhammet Doğan Kaya ise şu görüşlere yer verdi:
"HAİNLERLE AYNI
YOLDA YÜRÜMEYİZ"
"Kitlemize bakıldığı zaman gençlerden oluşan aktif bir topluluğuz. Şu an belki bu salonu dolduramamış olabiliriz. Ancak biz gönülleri dolduruyoruz. Dışarı çıktığımızda kale görüntüsü veriyoruz. Bunu Muhsin Yazıcıoğlu'ndan öğrendik. Biz 1980'den sonraki süreçte 68 kuşağına karşı oluştuk. Komünizmle de mücadele ediyoruz. Biz milli ve İslami olmayan hiçbir şeyi kabul etmiyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında açılım projeleri konuşuluyor. TBMM'de ihanet açılımları yapılıyor. Hainlerle aynı yolda yürümeyeceğiz."
Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür ise konuşmasında şunları kaydetti:
"DURUŞUMUZ BELLİ"
"Halkımızın Alperenlere teveccühü artmaya başladı. Zonguldak da bu sancağı en güzel şekilde taşıyacaktır. Bugün ülkemizde açılım konusu var. Bu konu hakkında yıllardır temsil ettiğimiz bir duruşumuz var. Biz Türkiye'yi rahatsız etmeyecek bir yapı istiyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizle tüm güçlükleri aşacağız"
Konuşmaların ardından, Alperen Ocakları Genel Başkanlık sanatçılarından Ozan Ünsal, yaklaşık 150 izleyiciye konser verdi.