Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bölücek Mahallesi İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kahvaltıya katıldı. Posbıyık yeni katılan mahallelerde alt yapı hizmetlerine ağırlık verdiklerini söyledi.

 

Bölücek İlköğretim Okulu'nda düzenlenen etkinliğe Başkan Posbıyık'ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Şube müdürleri, okul yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire müdürleri, başkan danışmanları,  Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Ereğli Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, Bölücek Mahalle Muhtarı İsmail Şişman, Hamzafakıhlı Mahalle Muhtarı Mecit Demircan ile mahalle sakinleri katıldı. Öğrenciler tarafından çiçek vererek karşılanan Başkan Posbıyık'a mahalle sakinleri yakın ilgi gösterdi. Başkan Posbıyık, kahvaltı sonrası okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

 

OKUL BAHÇESİNE ASFALT

Başkan Posbıyık en büyük amaçlarının yeni katılan mahallelerde hızlı bir şekilde altyapı çalışmalarını tamamlamak olduğunu belirterek şunları söyledi: Biz sizin gibi köylerimizi belediyemize dahil ederken amacımız; sizleri kanalizasyonların dışarı akmasından, susuzluktan, yolsuzluktan kurtarmaktı. Yeni katılan mahallelerimizde hızlı bir şekilde altyapı çalışmalarına başladık ve önemli çalışmalar yaptık. Bölücek Mahallesi'nde önümüzdeki asfalt döneminde komple asfalt yapacağız.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Okulumuzun önünü de asfalt döneminde söz verdik yapacağız güzel bir şekilde asfaltlayacağız. Hedefimiz; çocuklarımız kanalizasyonların içinde onamasın, sular musluktan aksın, yollar güzel olsun. 'Ölüsüne sahip çıkmayan dirisine de sahip çıkmaz' sözünden hareketle mezarlıklarımızı daha iyi noktaya getireceğiz. Bu yönde de önemli çalışmalar yaptık. Önümüzdeki yıl mezarlıkların hepsi bitirilmiş olacak. Halkımızın yaşam standardı yükselsin istiyoruz. Ben de sebzeci Kadir Posbıyık'ın oğluyum öyle çok iyi şartlarda büyümedik. Sizin taleplerinizi ve isteklerinizi çok iyi biliyorum. Burada da arkadaşlarımız tarama yaptı 2013 yılında sosyal belediyecilik anmalında evlerde yatalak hastalarımız varsa onların tespitini yapıyoruz.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Haftada bir gün arkadaşlarımız gelecek bu vatandaşlarımızın evlerini temizleyecek bakımlarını yapacak. İğnesi varsa gelip yapacak. Ayrıca cenaze hizmetlerimizde ardık A'dan Z'ye ücretsiz. Belediyemiz bünyesine eski bir Müftümüzü dahil ettik. İhtiyaç duyanlara hocamız cenazelerden sonra gidip duasını yapacak hizmetini verecek.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Bizim tek dileğimiz yarın bir gün öldüğümüzde arkamızdan 'bir Halil Posbıyık vardı buralarda güzel çalışmalar yaptı. Ondan Allah razı olsun' demeniz. Her zaman yanınızdayım yan yanayız. Misafirperverliğiniz ve gsöterdiğiniz ilgi için şükranlarımı sunuyorum