İstanbul ve birçok İl’de yıllardır radyo programları İle perakendeyi destekleyerek, gelişimine katkı sağladığı ve verdiği eğitimler, çocuk esirgeme kurumu yararına yaptığı Şiir albümü ile SOSYAL İNOVASYON ödülü Gurbet Altay’ın oldu. Konuya ilişkin gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Gerek Yurt kur eğitimleriyle gençlere verdiği eğitimler, yaptığı Hz. Mevlana Şiir albümü ile Çocuk Esirgeme Kurumuna verdiğini destekle, gerek işitme engellilere yaptığı şiir klibi ile uzmanlık alanı olan iletişim dalındaki eğitimleriyle kurumlara verdiği eğitimlerle gerekse 12 yıldır yaptığı radyo programlarıyla yılın SOSYAL İNAVASYON ödülü, Programcı-Akademisyen aynı zamanda Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Gurbet Altay’ın oldu. Altay, aldığı ödül için mutlu olduğunu belirterek ödülü layık görenlere teşekkür etti.

KİREMİTÇİ’DEN DE 
GÜZEL HABER

Merkezi İstanbul olan Zonguldak Dernekler Federasyonu(ZONDEF) geçtiğimiz aylarla eğitime destek amaçlı başlattığı burs başvuru sonuçlarını açıkladı. ZONDEF bir amacına daha ulaşarak elli öğrenciye burs imkânı sağlamış oldu. 
ZONDEF Başkanı Ali Rıza Kiremitçi’nin konuyla ilgili açıklaması şöyle: “Sevgili Öğrenciler yeni eğitim ve öğretim yılınızda başarılar dileriz. Gönül isterdi ki başvuru yapan tüm arkadaşlarımıza destek olalım. Burs veremediklerimiz öğrencilerimiz de Federasyonumuzun tüm etkinliklerine bekleriz. Bizler Zonguldak Dernekleri Federasyonu olarak arayan tüm öğrenci arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Büyük bir özveri ile çalışan burs değerlendirme komisyonunda bulunan Ozan Bodur'a, Ahmet Doruk'a ve Bilal Akkaya'ya Yönetim Kurulu olarak verdiği desteklerde n dolayı ayrıca teşekkür ederiz.”
Bursu başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, Zondef’in internet sitesine ziyaret edebilirler. (Haber Merkezi)