Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, Erdemir’de çalışan üyelerin 8. Sınıf öğrencilerini kapsayan SBS sınavları öncesi hazırlık kursu başlattı.

 

TED Ereğli Kolejinde başlatılan kurslar ile ilgili açıklamada bulunan Sendikanın Şube Sekreteri Metin Ercan, üçüncüsü gerçekleştirilen kursun amacının öğrencilerin başarı oranını arttırmak olduğunu söyledi.

Ercan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öğrencilerimize yönelik SBS kursları, sendikamızın birçok ağında yaptığı sosyal etkinliklerden bir tanesidir. Önceki kurslarda gördüğümüz kadarıyla, çocuklarımızın başarı oranı ve sayısında artış tespit edildi. Bundan sonra düzenlenecek kurslarımızda da inşallah başarı oranını daha da üst seviyelere çıkartarak, en üst düzeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu konuda gerek TED Koleji’ne gerekse kursu verecek öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, öğrencilerimize başarılar diliyoruz”

 

TED Ereğli Koleji’nin Lise Müdür Yardımcısı Berkan Durak da, 4 ders üzerinden verilecek kursların, Cumartesi günleri gerçekleştirileceğini belirterek, “Kursa katılan öğrencilerimiz Fen, Matematik, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2’şer saat kurs alacaklar. Saat 09.00’da başlayacak kurslar saat 16.00’da bitecek. Buradaki amacımız, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın geleceğidir” sözleri ile konuştu.

 

Sendika Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yönetim kurulu üyeleri ile bazı iş yeri temsilcileri, öğretmenler, aileler ve öğrencilerin katıldığı programda, slayt gösterisi eşliğinde kursun detayları anlatıldı.