Engel Tanımayan Engelliler Derneği Yöneticileri, Kaymakam İbrahim Çay'ı ziyaret etti.

Kdz.Ereğli'de faaliyetini sürdüren Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz ve Dernek Yöneticileri, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret etti yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Dernek Başkanı Şaban Yavuz, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kıyafet yardımında bulunduklarını yeni kurulmalarına rağmen önemli projelere de imza atmaya çalıştıklarını söyledi.

GEREKLİ DESTEĞİ VERİRİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, 400 Kişiye giyecek yardımında bulundunuz bu gerçektende önemli. Yöneticileri çalışmalarından ötürü kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum. Herhangi bir sıkıntınız olursa yardımcı oluruz. Devletin imkanları ile vatandaşların imkanlarını birleştirerek insanlarımızı mutlu etmek kadar güzel bir şey yok. Son dönemlerde hükümetin çıkardığı kanunlar vardır. Bu kanunlar vatandaşlarımızın, engellilerimizin ve ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını ortadan kaldırmak içindir dedi.

AMAÇ YAŞAMA KAZANDIRMAK
Dernek Genel Sekreteri Canan Yaldız'da konuşmasında, Her insanın eşit olarak yaşama hakkı var. Engelli olmak insanların tercihi değil. Hayata engelli insanlarımızı nasıl kazandırırız biz bunun mücadelesini veriyoruz sözleri ile konuştu.