Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilmek üzere alınan 2 adet araç düzenlenen tören ile teslim edildi. Teslim edilen araçların Asayiş Büro amirliğinde kullanılacağı belirtildi.

 

İl Emniyet Müdürü Sazak, “Ereğli'ye  personel, araç  ve gereç yönünden takviye etme gayretlerimiz devam ediyor. Yaşanan ekonomik zorluklara rağmen şartları zorlayarak araç bağışlayan TSO yönetimine teşekkür ediyorum'' dedi.

 

 

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Meclis üyelerinin kararı doğrultusunda, İş Adamları, hayırseverler ve Araçların alındığı firmanın da katkıları ile 2 adet sıfır kilometre araç, düzenlenen tören ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Düzenlenen törende bir konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, Oda bütçesindeki genel yapılanma sonucu araçları aldıklarını, amaçlarının ilçedeki huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması olduğunu ifade etti.

 

Mehmet Genç’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ise ilçenin daha iyi hizmeti hak ettiğini belirterek, yapılan yardımdan dolayı TSO Başkanı Mehmet Genç ve üyelerine teşekkür etti. Sazak “''İl Emniyet müdürlüğü olarak Ereğli'ye  personel, araç  ve gereç  yönünden takviye etme gayretlerimiz devam ediyor. Yaşanan ekonomik zorluklara rağmen şartları zorlayarak araç bağışlayan TSO yönetimine teşekkür ediyorum'' dedi.

Tören de son konuşmayı yapan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ da emniyet teşkilatının halkın huzur ve güvenini sağlamak için çaba gösterdiğini söyledi. Çay konuşmasında “''Bu kısa sürede TSO' nun teşkilatımıza 2 araç bağışlaması memnunluk vericidir. Amacımız, vatandaşa hizmet anlayışını pekiştirmektir. Var olan eksikleri ortaya koyarak mazeret üretemeyiz. Sokaktaki vatandaşın huzur ve güveninin sağlamak devlet olarak başta gelen görevimizdir. Her ne şartlarda olursa olsun, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak zorundayız. Bu sağlandığında da her şey kendiliğinden gelir.  Katkılarından dolayı Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç, yönetim kurulu ve oda üyelerine teşekkür ediyorum.''


Yapılan konuşmaların ardından Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, araçların anahtarlarını İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak’ a teslim etti. İl emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak’ta Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç’ e yaptığı yardım dolayısıyla plaket verdi. Araçların başında İlçe Müftüsü Mustafa Erkan’ın okuduğu duanın ardından törene katılanlar araçların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaymakam Çay, Genç'in kendisine teslim ettiği araç anahtarlarını, İl Emniyet Müdürü Sazak ile İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'a verdi. İlçe Müftüsü Mustafa Erkan’ın okuduğu duanın ardından törene katılanlar araçların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi Törene, TSO Meclis Başkanı Zeki Us, bazı yönetim kurulu üyeleri ile oda üyeleri katıldı.