Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halis Geçdoğan, müdürlük olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

2010 Yılı içerisinde yeni hizmetlerin ve uygulamaların başlayacağını belirten Müdür Halis Geçdoğan, yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi vererek şunları söyledi:

 

?Ereğlimizin hemen hemen birçok noktasında vatandaşlarımızın da takip ettiği gibi çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalarımızı 2010 yılı içerisinde daha da yoğunlaştıracağız. Asıl amacımız, Ereğlimizi daha güzel daha yaşanabilinir bir kent haline getirebilmek. Biz de Ereğlimize Belediye Başkanımızın talimatlarıyla çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ereğlimizin her noktasındayız. Radar tepesi biliyorsunuz halkımızın piknik ihtiyacını karşılayan bir bölge.  Çocuklarıyla aileleriyle vakit geçirdiği bir alan. Bu bölgede kent temizlik ekiplerimiz yoğun bir şekilde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca; Uçurtma tepesinde de çalışmalarımız devam etmekte.  Halkımızdan ricamız bu bölgede büyük bir kirlilik var.  Vatandaşlarımız çöplerini bölgede bulunan konteynırlara atmaları kirliliği büyük ölçüde önleyecektir.  Devrek Yol Ayrımında da çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Yeni Temizlik İhalesi ile, Şehir merkezi temizliğini araçlarla yapacağız. Mevcut temizlik görevlilerimizi ise diğer mahallelerimizde daha da yoğun bir şekildi devam edeceğiz. Bütün mahallelerde çocuk oyun bahçeleri, fitness aletleri yerleştireceğiz. Çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarımız da yoğun bir şekilde devam edecek.?