MHP Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesinin dayanışma toplantısına katıldı. Yılmaz, burada yaptığı açıklamada dün ‘Bozkurtlar ölmez’ diyerek kendileriyle mücadele ettiklerini söyleyen insanların, bu gün Bozkurt’u öldürüp kendilerini esfele safilin yerine koyabiliyorlarsa “Yürüsünler gitsinler istemiyoruz onları” dedi.


İlhami Yılmaz konuşmasında şunları söyledi:

“Ne hain vardır, ne gafil vardır, nede dalalet içinde olan insan vardır. Yüzde 100 yerli malı, Türk Malı Türk Milliyetçileri vardır. Görev bu kez bizlere verildi ve geldik sizlere emanet edildik. Bu emaneti nereye kadar taşıyabilirim, nereye kadar götürebilirim ve sonuçta bayrağı nereye asabilirim orasını ben bilemem. Orasını bizleri gelecekte ne olacağını bilen Yüce yaradan bilir. Benim bildiğim tek şey bu yolda, bu uğurda son ana kadar adımımı atmaya devam edeceğim. Bu can bu tenden çıkarken de ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’ deyip kelimeyi şahadetle ruhumu teslim etmek isteyen acizane bir kardeşinizim. Bundan hiç birinizin şüphesi olmasın.
Türkiye 12 Haziran’da bir dönüm noktasını daha yaşayacak. Uzun ve herkesin uğraştığı, iç ve dış mihrakların hesaplarının yapıldığı ve bu ülkenin üzerinde hesabı olanların karşısında ciddi manada her şeyi ile ayakta duran bu mücadeleyi sonsuza kadar sürdürmek isteyen Türk milliyetçileri 12 Haziran’da bir dönüm noktasını daha yaşayacak. 12 Haziran’dan sonra ‘Biz şu şu mücadeleleri yaptık’ diye çocuklara anlattığımız zaman gurur duyacağımız bir tablo yaşayacağız, veya çocuklarımıza ‘Biz şu mücadeleleri yaptık’ dediğimiz zaman çocuklarımız bize ‘Yaptınız da ne oldu, sonuç ne?’ sözüyle karşılaşacağız bir döneme geçiyoruz. O dönemi, mazimizi, hatıralarımızı ileriye doğru yaşatmak, götürmek istiyorsak bütün arkadaşlarımızın ülkemizle ilgili hassasiyetleri olan arkadaşlarımızın 15 günlük bir zaman kaldı herkes kendisini bir göreli addederek Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu herkese izah etmesinde, herkese anlatmasında fayda var. Bu mücadele başkalarının söylediği gibi değil bu mücadele çok meşakkatli.

Dün ‘Ben ülkücüydüm’ diyen insanlar bugün başka yerde bulunuyorlarsa şunu unutmasınlar, onlar Başbakanın söylediği esfele safilin kendileridir. Kendilerine söylenen bu sözü yiyebiliyorlarsa buyursunlar ampullü kurt olmaya devam etsinler. Ama o sözü yediremiyorlarsa kendilerine ‘arkadaş dur artık burada senin her şeyine katlandık ama bizim Türk milliyetçilerinin, Türk milletinin bir sembolü olan herkesin bir amblemi vardır Rusların ayı, İranlıların aslan, Almanların kartal, Türk milletinin amblemi de Bozkurt’tur. Daha dün ‘Bozkurtlar ölmez’ diyerek bizimle mücadele ettiklerini söyleyen insanlar, bu gün Bozkurt’u öldürüp kendilerini esfele safilin yerine koyabiliyorlarsa yürüsünler gitsinler istemiyoruz onları. Ama Bozkurtlar bundan sonra da var olmaya devam edecek bundan sonra da var olacak.”