CHP eski Grup Başkan Vekili, Zonguldak ve İzmir eski Milletvekili Kemal Anadol, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i makamında ziyaret ederek, Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı kutlayıp, başarılar dilediği bildirildi.

 

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle, CHP’li Belediye Meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, siyasi gelişmeler ve Alaplı’nın sorunları ve çözümleriyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu kaydeden belediyenin açıklaması  şöyle:

 

“CHP eski Grup Başkanvekili Kemal Anadol, 37 yıl aradan sonra CHP’nin Alaplı’da seçim kazandığını hatırlatarak, Nuri Tekin ve CHP İlçe Teşkilatını tebrik etti.  Elde edilen bu başarının kalıcı olması gerektiğini belirten Anadol, “Çalışmalarınızı ve halkla kurduğunuz iyi iletişimi devam ettirerek, bunu başaracağınıza inanıyorum. “ dedi.

 

Anadol, yaşanan sel felaketinden dolayı da Alaplı Belediyesi’ne ve Alaplı’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemal Anadol’a teşekkür etti. Alaplı’ya uzun yıllar hizmet etmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Çalışmalarımızı da, bu hedeflerimiz doğrultusunda yönlendiriyoruz. Göreve başladıktan sonra, Belediyemizdeki tüm birimlerimizle iyi bir çalışma temposu yakaladık. Büyük bir sel felaketi yaşadık. Ciddi ve titiz bir çalışmayla, felaketi olabilecek en az zararla atlattık. “ dedi.

 

Kemal Anadol’un Alaplı’ya çok hizmetleri bulunduğunu da hatırlatan Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bölgemiz siyasetinin duayen isimlerinden biri olan Sayın Kemal Anadol, ilçemize de o zamanın şartlarında çok sayıda hizmet kazandırmıştır. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.