Zonguldak Anafen Dershanesi, önceki akşam Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Salonu'nda başarılı öğrencileri ödüllendirme gecesi düzenlendi.
Geceye; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, Dershane Müdürü Bülent Keser, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Dershanenin düzenlediği sınava katılarak başarılı olan, dershane ve dershane harici 200 öğrenci başarı belgeleriyle ödüllendirildi. Dershanenin düzenlediği çeşitli turnuvalara katılan öğrenciler de başarı belgesi aldı. Ayrıca dershanede eğitim görüp çeşitli yetenekleri olan öğrenciler şarkı söyleyip çeşitli enstrümanlar çaldı.Dershane Müdürü Bülent Keser, etkinlik hakkında yaptığı konuşmada, "Şubat ayında yaptığımız sınavda başarılı olan 200 öğrencimizi ödüllendiriyoruz. Bunun yanı sıra dershanemizde okuyan ve çeşitli yetenekleri olan öğrencilerimize de kendilerini gösterme fırsatı veriyoruz" dedi.Ödüllerini alan öğrenciler, gecenin sonunda aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek, anı ölümsüzleştirdiler.