Zonguldak merkezde, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) ilk 10'a giren öğrencilerden 7'si Zonguldak Anafen Dershanesi'nden çıktı.

Zonguldak'ta faaliyet gösteren Anafen Dershanesi Müdürü Bülent Keser, SBS'de dereceye giren öğrencilerine teşekkür etti. Zonguldak merkez ikincisi çıkarmanın yanı sıra ilk 10 öğrenciden 7'sinin kendi öğrencileri olduğunu belirten Anafen Müdürü Bülent Keser, ''Zonguldak merkezde ilk 10 öğrenciden 7 tanesinin bizim öğrencimiz olması, bizleri ve ailelerini sevindirmiştir. 9 aylık çalışma sonrasında öğrencilerimiz gayretlerinin sonucunu en güzel şekilde ortaya çıkarttılar. Öğrencilerimizin bu başarısı geçtiğimiz yıldan daha iyidir. Zonguldak merkezde Fen Lisesi'ni kazanacak öğrencilerin yüzde 50'sine yakını dershanemiz öğrencileri tarafından oluşmasını ümit ediyoruz. 13-17 Temmuz 2009'da tercihler yapılacak ve bu tercihlere göre 24 Temmuzda sonuçlar açıklanacak.
Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen tüm ailelere, Milli Eğitimdeki görevli öğretmenlerimize ve dershanemizde fedakarca gayret gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sınav sonucunun ailelerimize ve Zonguldak'ımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi. 
Anafen Müdürü Bülent Keser, SBS Zonguldak merkezde ilk 10'a giren öğrencilerin isimlerini şöyle sıraladı: "Zonguldak merkez ikincisi Furkan Çestepe, üçüncüsü Fatih Ermiş, beşincisi Meltem G. Karadayı, altıncısı Işıl Bakırtaş, yedincisi Fatih Aydın, sekizincisi Halil S. Atmaca, dokuzuncusu Ensar K. Gümüş."