Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. TIR’la çarpışan hususi minibüste bulunan iki yaralı, 112 ambulansları ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, Çetin Apatay Bulvarı'nda meydana geldi. Zelife Demirbaş yönetimindeki 67 LT 034 plakalı hususi minibüs, sağ şeritten sol şeride geçtiği sırada, aynı yönden gelen Hüseyin Akyüz yönetimindeki 67 SH 203 plakalı TIR’ı fark edemedi. TIR ile çarpışan minibüste yolcu olarak bulunan Hatice Demirbaş ve Hava Demirbaş yaralandı. Kaza yerine çağırılan sağlık görevlileri, yaralıları minibüsten çıkartarak ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada hasar gören her iki araç, trafik polislerinin talimatı ile kaza yerinden kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Zelife Demirbaş, sağ şeritten sol şeride geçmek isterken TIR’ı fark edemediğini ve kazanın bu nedenle meydana geldiğini söyledi.

Kazada yaralanan ve Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hatice ve Hava Demirbaş’ın sağlık durumlarının iyi olduğu, ailenin Hava Demirbaş’ın tedavi için gittikleri hastane dönüşünde kaza yaptıkları öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.