Alaplı Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile başlatılan Grafik Animasyon Kursu İlçe Protokolünün de katılımıyla açıldı.
Kurs açılışına İlçe Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Emniyet Müdürü Gülek Sayın, Alaplı Sağlık Grup Başkanı Dr. Rafet Arslan, Ereğli Grup Sağlık Başkanı Dr. Hakkı Kavak, Ereğli Diş Hastanesi Başhekimi Dr. Yüksel Tuncer, Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ, Alaplı Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Kurs açılışında bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Aydın Memük, Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile organize edilen Grafik ve Animasyon kursunun hayırlı olması diledi. Memük, "Böyle önemli bir kursun ilçemizde düzenlenmesi beni ayrıca sevindirdi. Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Artık her kurumun web sitesi olması gerekiyor. Bu anlamda BKGD'ni kutluyorum" dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu Batı Karadeniz Gazeteciler Derneği ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği açılan kursların hayırlı olmasını diledi. İlçe Emniyet Müdürü Gülek Sayın da, kursiyerlere başarılar dileğinde bulunarak, "Polis olarak basın mensupları ile uyum içinde görev yapmaya çalışıyorum. Biz her zaman güzel çalışmaların yanındayız" dedi.  BKGD Başkan Yardımcısı Ertuğrul Yüksel ise, söz konusu kursa 25 kursiyerin katıldığını belirterek, "Kursumuz 140 saat sürecek. Kurs kapsamında Grafik, Animasyon ve Photoshop eğitimi verilecek" dedi.