Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı Tuncay Karakuş ve Yönetim Kurulu üyeleri; Bora Durmuş, Dündar Opus, Ali Kemal Erdoğan, Özge Elikalfa, Nuri Özbek ve Hayrettin Soydaş, CHP Zonguldak Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk’ü TBMM’deki makamında ziyaret ettiler.  
Zonguldaklılar Derneği Başkanı Tuncay Karakuş, ziyarette yaptığı konuşmada, Ankara’da yaşayan 400’e yakın üyenin üyelik kayıtlarının güncelleneceğini, üyelerin çalışmalara etkin olarak katılmalarının sağlanacağını ve ay sonunda Zonguldak milletvekilleriyle birlikte bir araya gelinerek, yeni dönemde ortak çalışma yöntemleri konusunda görüş ve düşüncelerin alınacağını söyledi.
Milletvekili Köktürk ise; bölge milletvekili olarak derneğin çalışmalarına her türlü katkıyı vereceklerini ifade ederek, yönetimin zor bir görevi üzerine aldıklarını, ancak kolektif çalışma yöntemleriyle zorlukların aşılabileceğini söyledi. 
Köktürk, derneğin, 
Zonguldak’ta görev yapan belediye başkanlarıyla, bürokrasinin tüm kademeleriyle, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle irtibat kurmasını ve yardımlaşma isteğini götürmelerini önerdi. Zonguldak’ın sorunlarının da gündeme geldiği ziyaret sonrasında Köktürk, yeni seçilen Başkan Karakuş ve yöneticilere başarılı çalışmalar diledi.