AKP Kdz. Ereğli ilçesinin çiçeği burnundaki teşkilatı Ankara'ya giderek Başbakanı grup toplantısında dinledikten sonra bölge milletvekilleri ile görüştü.

 

 

AKP  Kdz.Ereğli İlçe Yönetimi topluca Ankara'ya giderek bir dizi temaslarda bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mecliste gerçekleştirdiği grup toplantısına da katılan AKP heyeti, daha sonra bölge milletvekilleriyle istişarelerde bulundu. Ziyaretlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan AKP  Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş'in şu bilgiyi verdi:  AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Ankara ziyaretinde ilk durağı, AK Parti Grup Toplantısı oldu. Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan tarafından Mecliste karşılanan AK Parti heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Grup Toplantısına katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarını dinleyen AK Parti Heyeti, daha sonra AK Parti bölge milletvekilleriyle istişarelerde bulundu.

 

TOPTAN  EREĞLİ'YE GELECEK

Grup Toplantısının ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Ereğli Teşkilatıyla beraber Eski Meclis Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ı Meclisteki odasında ziyaret etti.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, kentin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında Eski Meclis Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'a bilgi sundu. Ereğli İlçe Teşkilatını görmekten büyük mutluluk duyduğunu anlatan Toptan, teşkilat üyelerine öneri ve tavsiyelerde bulundu. Ereğli'de, hedefi bütün Belediyeleri almak olarak açıklayan Toptan, Ereğli'de bir süredir teşkilatın oluşmasında gecikmeler yaşandı. Şimdi karşımda genç ve dinamik bir ekibi görmekten çok büyük bir mutluluk duydum. Görüyorum ki, azimli ve partinin başarısı için gecesini gündüze katacak bir ekip oluşmuş durumda. Önümüzde yerel seçimler var. Bugünden itibaren çalışmalara başlayacağız. Ereğli'yi ve Zonguldak'ı çok önemsiyorum. Sizlerinde ortaya koyduğumuz bu hedefte başarılı olacağınıza inanıyorum dedi. Filyos projesinin hayata geçmesiyle Zonguldak'ın rahatlayacağını anlatan Toptan, teşkilat üyelerine bazı tavsiye ve önerilerde de bulundu. Toptan, önümüzdeki ay yeni yerine taşınacak olan AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı binasının açılışına katılmak üzere Ereğli'ye geleceğini söyledi.

 

CANDAN VE ULUPINAR'a  ZİYARET

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının Meclis ziyaretinin başlangıcından sonuna kadar  yakından ilgilenen Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Mecliste yaptıkları çalışmalar, Ereğli ve bölge ile ilgili düşündükleri projeler hakkında da teşkilat üyelerini bilgilendirdi. Ereğli teşkilatı, Prof.Dr.Candan ile birlikte Meclis toplantısı öncesi Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar ile de bir araya geldi.

Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, ziyarette Ereğli'nin siyasi açıdan çok önemli olduğunu, yol haritalarını ona göre çizdiklerini, partiye emeği geçen herkesle kucaklaşarak yola çıktıklarını, Ereğli'nin siyasi yapısında mücadele edebilecek güçlü bir yönetim listesi oluşturduklarını belirtti.  Çakır, Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Bize güvenenlere en güzel karşılığı çok çalışarak ve partimizi daha iyi yerlere taşıyarak göstereceğiz. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Genel Merkez yöneticilerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışarak, bize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız dedi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; AK Parti Ereğli İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden dolayı oldukça memnun oldum. Kendilerine teşekkür ederim. Başkanımıza ve ekibine görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. İnşallah birlikte el ele vererek verimli çalışmalara imza atacağız dedi.

 

AK PARTİ GENEL MERKEZİ ZİYARETİ

AK Parti Ereğli İlçe Yönetimi, Meclis ziyaretinin ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçerek, AK Parti AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve MKYK Üyesi Emine Çitf'i de ziyaret etti. Önceki ay AK Parti Ereğli İlçe Yönetiminin tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ziyarette Ereğli'ye AK Parti damgasının vurulma zamanının geldiğini söyledi. Soylu; tanıtım toplantısına geldiğimde, salona girince o gün bambaşka bir iddianın başlangıcı olduğunu açık bir şekilde gördüm bundan çok büyük bir mutluluk duydum.  Siyaset yapanlar esas itibariyle gönülleriyle ruhlarıyla yaparlar bu işi. Bazen kentlerde kentin sahibi olarak kendini görenler vardır. Buranın patronu biziz diyenler vardır, ama kentin gerçek sahibi orada yaşayan halktır, sizler de orada kentin sahibi olarak halkı bileceksiniz. Siz orada o kentin halkı adına bir mücadeleye girişmiş durumdasınız. Ereğli bizim bölgenin en gözbebeği alanlardan birisi. Her alanda böyle ama bizim hep beraber yapmamız gereken öyle bir süreç var ki Ereğli'ye AK Parti damgasını vurmaktır. Bu uzun zamandan beri Ereğli'nin hak ettiği bir durumdur. Bu dönem bu ekip, bu işe inanmış bir ekip. Birbirinizle olan diyaloğunuz, samimiyetiniz, içtenliğiniz sizi çok daha güçlendirecektir. Siyasette meseleyi halk çözer, biz hepimiz halkın sözcüleriyiz. Halka, millete gittiğiniz sürece size pusulayı koyacaktır, yönünüzü istikametinizi belirleyecektir. Ereğli halkıda bu dönem bunu tayin edecektir şeklinde konuştu.

 

EREĞLİ BAŞARILI OLACAKTIR

Soylu, teşkilat üyelerine siyasi tecrübelerinden de alıntılar aktararak, şöyle konuştu; Bizim alnımız açık, AK Parti'nin 10 yıldan beri ortaya koymuş olduğu başarı ortada. Halkın elini sıkın. Biz elimizden gelen her desteği size vermeye hazırız, Size çok büyük bir görev düşüyor, bu heyecanınız tüm bölgeye yansıyacaktır. Ruhunuzla dokunduğunuzda insanlara bırakacağınız tesir önemlidir. İletişiminizi kurun,  birlik beraberliğiniz görüntünüz, enerjiniz burada belli oluyor. Bunu toplumla bütünleştirin. Sonucu Ereğli'de alacaksınız. Sizde enerji var zaten, tecrübeyi de bulduğunuz andan itibaren, Selahaddin Eyyübi'nin Kudüs'ü alma konusunda ortaya koyduğu strateji vardır, o stratejinin önemli bir bölümü kuvvet ise daha bir büyük bölümü bilin ki tecrübedir. Buda AK Parti kadrolarında vardır. Sorun yapın, yapın sorun. Size Ereğli'de Allah kolaylıklar versin, Ereğli halkına önemli bir hizmet yolundasınız. Bu yolda bizde size her türlü desteği vereceğiz.

AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift'de, Ereğli İlçe Teşkilatına çıktıkları bu yolda her türlü desteği vereceklerini ve Ereğli'de başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.