AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve PTT genel Müdürlüğü İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerinde Zonguldak’ın Gençlik Merkezleri, Spor Salonları, Spor Sahaları, Stadyum ve KYK yurt taleplerini görüştüklerini şöyle bildirdi:

“Ankara’da bulunan AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdürlüğü İnsan Kaynaklarından sorumlu Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettik. Ziyaretimizde İl, ilçe, belde ve köylerimizde posta dağıtım hizmetlerinde aksamaların yaşanmaması için, PTT müdürlüklerinin personel ihtiyaçlarını görüştük ve taleplerimiz ilettik.

Yine İlçe Başkanlarımız Fatih Çakır ve Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik’i ziyaret ettik. Bakanlık Müsteşarı Özçelik ile yaptığımız görüşmede İlimizde ihtiyaç duyulan gençlik merkezleri, spor salonları, spor sahaları, şehir stadyumu ile KYK Yurt binaları taleplerimizi ilettik ve bunları masaya yatırdık. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde Bakanlık Müsteşarı Özçelik ile tekrar bir araya gelerek taleplerimizi ve çözüm önerilerimizi masaya yatıracağız.

İlimizi önemsiyoruz, ilimizin kalkınması ve refahı için teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz hep birlikte çalışmaktayız. Bizler AK Parti kadroları olarak her zaman insana değer verdik ve değer vermeye de devam ediyoruz.”