Ankara OSTİM İvedik Sanayi Sitesinde geçen yıl fabrikasını hizmete açarak dev yatırımını gerçekleştiren Alaplılı Türkoğlu, çıtayı daha da yukarılara taşımak amacıyla gece-gündüz demeden ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.





Delta İş Makinaları, yöneticilerinin ve çalışanlarının bir çoğu Temsa İş Makinaları‘nın bünyesinde çalışmış uzun yıllara dayanan tecrübesi, kurumsal mantık ve sorumlulukları ile 16 yıldır servis ve yedek parça hizmeti vermeye bunun yanı sıra forklift satışı da yapmaya devam ediyor.

70'in üzerinde tecrübeli, profesyonel, tam donanımlı teknik kadrosuyla Komatsu üzerinde uzmanlaşmış, servis olarak işinin hakkını veren Ankara Merkez ve Kdz. Ereğli Şubesi ile Komatsu İş Makinaları satış sonrası hizmetlerle ilgili her konuda Komatsu kullanıcılarının çözüm ortağı oluyor.

Mütevazi yapısı ve yardımseverliliği ile taraflı tarafsız herkesimin taktirini toplayan Türkoğlu,  İşyerinde ağırladığı Alaplı'da görev yapan gazetecilere çeşitli açıklamalarda bulunarak fabrikayı gezdirdi.





Türkoğlu, 5 katlı fabrikamız da örneğine ender rastlanır donanımda ve kalitede bölge ve ülke ekonominse katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi. Türkiye’nin her bölgesinden buraya iş makinesi geliyor, bakım ve onarım yaptıklarını belirten Türkoğlu, " Malumunuz inşaat sektörü bahar ve yaz ayları ile birlikte hareketlenmeye başladı.  Bizimi için sezon açıldı. Batı Karadeniz, Ankara ve çoğu ilimize 70 kişilik kalifiyeli, teknik elemanlarımız ile 7/24 esasına göre hizmet veriyoruz. Bölgemizdeki tüm müşterilere hizmet veremeye çalışıyoruz.  Bin 100 Metrekare açık alanımız,  2 Bin 850 kapalı alanımız, 5 Bin 700 metre toplam kullanım alanımız var. Kdz. Ereğli Belen Sanayi Sitesinde Şubemiz mevcut. 23 kişilik motorize olmuş ekibimizle baraj, tünel yol yapan müşterilerinize yerinde hizmet veriyoruz. Büyük sorun olan kepçe ve iş makinelerini ise burada bakım ve onarımını yapıyoruz.  Ankara ve Ereğli’mizde onlarca işçi ile birlikte istihdama ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyoruz." dedi.






OKULLARA BÜYÜK DESTEK

Diğer yandan Okul ve derneklere yaptığı yardımlarla da dikkat çeken Türkoğlu,  "özellikle Endüstri ve Teknik Meslek Lisesinde ara eleman yetişmesi için her türlü maddi ve manevi desteği veriyoruz. Endüstri Meslek Lisesi okullarımıza 50 Bin TL’lik motor hibesi desteği vererek kalifiyeli elamanlar yetişmesine destek vermeye çalışıyoruz. " diye konuştu.






ÇITAMIZI YÜKSELTMEKTEYİZ

Türkoğlu, İş ve ticaretin yanı sıra özel dostluklar kurarak karşılıklı güven dolu dayanışmayla giderek çıtamızı yükseltmekte olduklarını belirterek, Biz bu konuda işimizi ehil yapan bir ekibiz. Güçlü ve eğitimli teknik ekibe aynı zamanda yedek parça bulunabilirliği en yüksek stoklara sahibiz.Delta İş Makineleri çalışanları, Komatsu İş Makineleri üzerinde uzmanlaşmış kadrosuyla Komatsu servis, yedek parça ve satış departmanlarıyla geçmişte olduğu gibi her zaman güvenin simgesidir.Delta iş Makineleri olarak başarılarla dolu yılları geride bırakırken geldiğimiz bu noktayı bir sonuç değil; mesleğimizin ve markamızın üstüne koyacağımız yeni atılımlar yapmanın başlangıcı olarak görüyoruz."