AK Parti Kozlu Belediye Başkan aday adayı Ertan Şahin gazeteciler ile bir araya geldi, aday adaylığı sürecine ilişkin bilgiler verdi. Yapılan anket çalışmalarının gerçeği yansıtmadığını ve vatandaşların kafasının karıştırılmak istendiğini ileri sürdü.

 

Kozlu için projelerinin hazır olduğunu belirten Şahin, “Geçtiğimiz 5 yıl itibarıyla daha önce de aday adayı olmuştum. Biz ne yapıyorsak halkımız için çalışıyoruz. Kozlu’nun daha güzel günlere, daha güzel mekânlara hizmetlere ulaşması için çalışıyoruz. Bu anlamda projelerimizi hazırladık. Bu projeleri genel merkezimize sunmak için vizyonumuzun ne olduğunu bilmeleri için hazırladık. Bu bir taslak çalışmasıdır. Tabiî ki alt yapısı hazırlandı. Bunları onaylattıktan sonra halkımıza sunmak istiyoruz. Projelerin açıklanmasından öte projelerin uygulanabilirliği bizim için önemlidir. Biz bu anlamda kendimize güveniyoruz” dedi.

Kozlu’yu ekonomik alanda canlandırmak istediğini de kaydeden Şahin, “Kozlu’nun ekonomik olarak canlandırılması, turizm tarafından geliştirilmesi de bizim için önemlidir. Bu anlamda koylarımızın projelendirilmesi anlamında da projelerimiz var. Bunlar uygulanabilir ve bizimde uygulayabileceğimiz projelerdir. Biz 25 yıllık belediyecilik hayatımızda boş durmadık. Her kanaldan İller bankasından ve devletin üst kademelerinden yardımcı olacak her konuda tanıdıklarımız var. Ve bunlar siyasi ortamda da her konuda yardımcı olacaklarını deklare ediyorlar ve yardımcı oluyorlar. Biz halkımızla kucaklaştığımız zaman AK Parti’nin gücü ile ileriye projelerimizi ileriye taşıyacağız. Halkımız bize güvensin. Bu anlamda hazırlıklarımız tamdır. Anketler konusunda çeşitli oyunlar yapılıyor. Bunların bazıları sadece ekonomik kaygılarla yapılan çalışmadır. Halkımızın aklını karıştırıcı Ankara’yı etkilemeye çalışılması düşündüren anketlerdir. Bazı aday adayları fark kapandı gibi beyanatlarda bulunuyorlar. Bunun böyle olması söz konusu değildir. Genel Merkezimizin yaptığı verilerle Ertan Şahin ön plana çıkmaktadır. Açıklanan anketlerin kesinlikle doğru olmadığını düşünüyorum.  Son zamanlarda gözden kaçan ama bizim takip ettiğimiz Kozlu üzerinde oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara halkımızın itibar etmemelerini istiyoruz. Kozlu’da bazı oynanan oyunları da siyasi arenada gerekli mücadelemizi vereceğiz. Halkımızın bize güvendiğine inanıyorum” diye konuştu.