Zonguldak'ta yolda yürüyen hamile anne ve 10 yaşındaki kızına çarpan 18'lik genç sürücü olayın şokunu yaşarken, ilginç bir destekle moral buldu. Şoka giren genç sürücüye yakınları, "Ehliyetin varsa sıkıntı yok" diye moral verdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 15.30 sıralarında Zonguldak-Kozlu yolunda meydana geldi. Ehliyetini yeni aldığı öğrenilen 18 yaşındaki Onur D., 67 ET 083 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, Kozlu Belediye duraklarının yakınındaki TTK'ya ait demir parmaklıklara çarparak durabildi. Genç sürücü, bu sırada yolda yürüyen 10 yaşındaki Rukiye Öztürk ve hamile annesi Gülizar Öztürk'e de çarptı. Çevredekilerin yardımı ile sıkıştığı demir parmaklıklardan kurtarılarak tren raylarına oturtulan küçük kıza vatandaşlar su vererek yardımcı olmaya çalıştı. Gülizar Öztürk, olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu sırada Öztürk'ün eşi de olay yerine gelerek eşine destek oldu. Küçük Rukiye ise başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavileri süren anne ve kızının hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Öte yandan, olayın şokunu üzerinden atmaya çalışan Onur D.'ye, akrabası olduğunu söyleyen bir şahıs ehliyetinin olup olmadığını sordu. Arkadaşlarının gülüşmeleri ile moral bulan Onur D.'ye, "Ehliyetin varsa sıkıntı yok" diyen yakını, gencin babasına da haber verdi.
Otomobilde maddi hasar meydana gelirken, yolun kaygan olması nedeniyle aracın kontrolünü kaybettiğini söyleyen genç sürücü Çarşı Polis Merkezi'ne gitti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.