"İlk kez ilçeye süper lig ekibi gelecek. Bu ilçemiz için de son derece önemli bir olay. Tarih belli olduğunda sanırım Antalyaspor'u burada 10 binin üzerinde taraftarımız ile karşılayacağız"

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşen Ereğli Belediyespor'da yüzler gülüyor.

 

İKİ RAKİBİNİ DE DİZE GETİRDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta mücadele edecek olan ve ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde oynadığı 1074 Çankırıspor'u 3-2, Gebzespor'u 2-1'lik skorla geçerek 3. eleme turuna katılmaya hak kazanan Ereğli Belediyespor, Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşti.

Teknik Direktör Zafer Şahin, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak 3. eleme turuna katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

 

"BİZİM İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Yapılan kura çekimi sonrası Süper Lig'in önemli kulüplerinden Antalyaspor ile eşleşmelerinin ilçenin tanıtımı için de son derece önemli olduğunu anlatan Şahin, şu ifadelere yer verdi:  "Bizim için hayırlı olsun. Antalyaspor, Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden ve daha 3 hafta önce İstanbul’da Beşiktaş’a Vodafone Park’da ilk mağlubiyetimi yaşatan bir takım.

 

"OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUM"

Biz sahamızda oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum. İlk kez bir ilçeye süper lig ekibi gelecek. Bu ilçemiz için de son derece önemli bir olay. Tarih belli olduğunda sanırım Antalyaspor'u burada 10 binin üzerinde taraftarımız ile karşılayacağız"

 

EREĞLİ'NİN TANITIMINA KATKI

Bir maçı Aspor tarafından canlı olarak yayınlanan Kdz.Ereğli Belediyespor böylelikle futbolda adını duyurmayı başardı. Geçtiğimiz yıl Zafer Şahin'in takıma gelmesi ile tarihinin en önemli rekorlarını alt üst eden Kdz.Ereğli Belediyespor'un Antalyaspor maçını da canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan maçın oynanma tarihi ise 27 Eylül olarak belirlendi. Maçın başlama saati ise 13.00.


 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)