Zonguldak CHP İl Başkanvekili Hakkı Güney, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, öncedeki dönem il başkanlarından Halil Fırat, Ertuğrul Koltuk, CHP İl Sekreteri Volkan Alkaç ile Mali Sekreteri Fırat Birkan ve partililerle birlikte, Gazipaşa Caddesi'nde ve merkezde esnaf ziyareti yapan CHP Zonguldak Milletvekili, Ünal Demirtaş, 24 Haziran'da Türkiye'de bir değişim yaşanacağını ifade etti.

Demirtaş’ın gönderdiği yazılı açıklama şöyle:

Ak Parti'nin bayram öncesinde biner liralık ödemelerini bugün almaya başlayan emeklilerle de konuşan Ünal Demirtaş, "Bu paralar emeklilerimize analarının ak sütü gibi helaldir. Ancak bu kesinlikle yeterli değil. CHP'nin emeklilere birer maaş ikramiye vaadini hatırlatan Ünal Demirtaş, " CHP emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye ödenmesini teklif ettiğimizde kaynak yok diyenler seçim yaklaşınca kaynağı buldular. Ancak biz emeklilerimize birer maaş ikramiye vaad ediyoruz. Ayrıca bugün emekli bir kaç vatandaşımızdan ödeme miktarlarında eksiklik olduğuna dair şikayetler aldım. Zaten yetersiz bir ödeme yapılıyor. Bir de bu şekilde eksik ödemelerle emeklilerimizin umutları boşa çıkarılmış oluyor" dedi.

 Ünal Demirtaş, Gazipaşa Caddesindeki esnaf ziyareti sırasında, Ak Parti Seçim Bürosu'nu da ziyaret ederek başarılar diledi.



KDZ.EREĞLİ'DE SAHİLDE AKŞAM ÇALIŞMASI!

Demirtaş, iftardan sonra Kdz.Ereğli'de sahilde çalışmalarına devam etti. Zonguldaklı seçmenlerden,  Muharrem İnce ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek isteyen Ünal Demirtaş, "24 Haziran'da Türkiye'deki değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.