Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak iddiasıyla 1 kişiyi gözaltına aldı. Alınan bilgiye göre ekipler tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu şüpheli B.İ.'nin 67 T 0477 plakalı ticari taksi ile Devrek ilçe merkezinden uyuşturucu madde götürdüğü bilgisi edinmesi üzerine Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince araç durdurulurken yapılan aramada üzerinde Walther ibaresi bulunan 1 adet bıçak ve ağırlığı yaklaşık 2-3 gram kurutulmuş olan kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

TTK'da iş kazası

 

Türkiye Taşkömürleri Kurumu Üzülmez Müessesesinde meydana gelen iş kazasında 1 işçi yaralandı. Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Hastane polisinden alınan bilgi ile S.G. isimli şahsın ocak içerisinde kullanılan direkleri elinde bulunan alet ile yontmaya çalışırken sol başparmağına elindeki alet ile vurduğu, bunun üzerine parmağının kırıldığı anlaşılırken olay ile ilgili tahkikat ise sürmektedir denildi.

 

Polise kafa attı

 

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Gazi Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda R.P. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinde polis memuru olarak görev yaptığını, 15 Ekim 2012 günü saat 18.30'da görev aldığını ekipte sivil olarak çalıştığını saat 19.30 sıralarında valilik arkasında bulunan fuar alanında ekip arkadaşlarıyla ihtiyaç giderdiklerini, telefonuna arama gelmesi sonucu ekip arkadaşlarının oturmuş olduğu masadan başka bir masaya geçtiğini, kendisinin dükkan sahibi olduğunu söyleyen kişinin, Burada bu şekilde oturamazsın diyerek kendisine kafa attığını ve hakaretti bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen T.Ö. ise polisler tarafından gözaltına alındı.

 

Mağdurdu yakalandı!..

 

Zonguldak Terakki Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde meydana gelen olayda müşteki Z.S, Sosyete Pazarı içerisinde eşi olan müşteki R.S. ile birlikte gezdikleri sırada bebek arabasının tutacağında asılı bulunan çantasının yerinde olmadığını fark ettiğini, çantasının içerisinde; biri digiphone marka diğeri samsung E250 marka ve modelinde iki adet telefon, 2.500 (iki bin beş yüz ) TL nakit para, bebek eşyaları, İş Bankasına ait hesap kartı ve siyah renkli iki adet cüzdan olduğunu, iddia ederek şikayetçi oldu. Eşi müşteki R.S., gezdikleri sırada eşinin çantasına bir kadının elini uzattığını gördüğünü ancak şüphelenmediğini, kadının eşkâlinin; siyah eşarplı, siyah uzun elbiseli, hafif kilolu, esmer tenli, yaklaşık 1.70 boylarında olduğunu, iddia ve şikayetçi oldu. Olay yeri ve çevresinde ilgili ekipler gerekli araştırmalarını yapan ekipler olay anını gösteren güvenlik kamerasına rastlanılmadı. Olay  ile ilgili şüpheli veya şüphelilerinin yakalanması yönünde çalışmalara başlanıldı. Müşteki R.S. inin yapılan GBT sorgusunda Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığınca Esas No: 2011-90 sayılı Tehdit suçundan, Antalya 14. Asliye Ceza Mahkemesince 2012-635 karar numaralı 27-05-2009 tarihli Dolandırıcılık suçundan, Yalvaç Sulh Ceza Mahkemesi 2009-403 karar numaralı 22.08.2009 tarihli Tehdit suçundan Yakalama Kararları olduğunun anlaşılması üzerine C. Savcısına bilgi verilerek şahıs müteferrika kısım amirliğine teslim edildi. olup, tahkikat devam etmektedir.

 

Abdest alırken soydular

 

Kozlu 19 Mayıs Mahallesi Barbaros Caddesi Aziziye Camisi Şadırvanında meydana gelen hırsızlık olayında M.A., abdest aldığı sırada el çantasını ve ceketini askıya astığını, abdest aldıktan sonra ceketin yerinde olduğunu ancak el çantasının yerinde olmadığını fark ettiğini, içerisinde kendisine ve annesine ait kimliklerin, banka kartlarının ve 700 TL parasının bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Polislerin olay yerinde yaptıkları incelemede olayı gören herhangi bir kameranın olmadığı tespit edilirken olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler ise aranıyor.

 

Bisikletini çaldılar

 

Çatalağzı Köyü Cuma Yanı Mahallesi Fevzi Paşa Caddesinde meydana gelen hırsızlık olayında müşteki S.Ö., bisikletini bahse konu adresteki ikametinin merdiven boşluğuna koyduğunu ailesiyle ikametten ayrıldıklarını ve döndüklerinde Ümit marka, mavi renkli bisikletinin yerinde olmadığını, komşularına sorduğunda bisikleti alan herhangi bir şahsı görmediklerini söylediklerini iddia ve şikayet etmesi üzerine, şüpheli şahıs veya şahısları yakalama çalışmalarına başlanıldı.

 

 

 

Mantar zehirledi

 

Kdz.Ereğli'ye bağlı Ömerli Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana gelen olayda S.D. kendi bahçesinden topladığı adını ak mantar olarak bildiği mantarı yedikten sonra mide bulantısı şikayeti ile hastaneye gittiğini beyan ederken şahsın alınan doktor raporunda bilinci açık olduğu ve tedavisi için Bülent Ecevit Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.